HOROSCOP 21 MAI 2016. ZODII Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești

de:
20 mai 2016
3 Afișari
HOROSCOP 21 MAI 2016. ZODII Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești

HOROSCOP 21 MAI 2016. ZODII Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești:

HOROSCOP 21 MAI 2016 Fecioara

Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera pozitiva din jurul tau, de parca n-ai prea fi in apele tale. Ceilalti sarbatoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ti gasesti locul printre ei. Poate starea ta fizica nu e la cote maxime sau nu ai jucat un rol concret in succesul cu care se lauda ceilalti si prea vrei sa te lauzi cu ceva la care nu ai participat asa cum ar fi trebuit. Daca ceilalti te invita sa te alaturi lor, fa-o, pentru ca te vei molipsi de buna dispozitie, ceea ce va deveni motivatia perfecta pentru a te apuca de ceva nou!

HOROSCOP 21 MAI 2016 Balanta

Apare in calea ta exact persoana care te poate face fericit, pentru ca intervine la timp in planurile tale. Il vei privi de acum inainte cu maxim respect si admiratie, tocmai pentru ca a jucat un rol atat de important in cel mai delicat moment. E o bucurie si pentru el sa vada in ochii tai atata recunostinta, ceea ce il motiveaza sa ofere si mai mult, poate chiar peste puterile sale. Si tu ai face la fel, pentru ca esti cuprins de o generozitate dusa la extrem.

HOROSCOP 21 MAI 2016 Scorpion

Cei singuri si tristi ar trebui sa caute azi companiile numeroase, vesele, unde sa se molipseasca de buna dispozitie. Nu sta in carapacea ta, cufundat in griji si probleme, ci iesi undeva cu cei dragi, cu copiii, pentru a te detasa de toate. O simpla plimbare prin parc sau o intalnire cu prietenii la o bere ar avea efecte excelente asupra tonusului tau caci cineva trebuie sa-ti ridice moralul.

HOROSCOP 21 MAI 2016 Sagetator

O zi libera e numai buna pentru a pregati etapele viitoare ale celui mai important plan care te preocupa. Stai si chibzuiesti, pui pe hartie detaliile semnificative si trasezi o strategie pe care o vei respecta intocmai in zilele care vin. Nu poti ajunge la telul tau cel mare fara un program bine stabilit dinainte, caci nimic nu poate fi atins daca le lasi la voia intamplarii. Aduna-ti gandurile si aseaza-le in ordine, ca apoi sa construiesti totul conform planului.

HOROSCOP 21 MAI 2016 Capricorn

Tu esti, de felul tau, ceva mai prudent si nu te aventurezi intr-un proiect nou fara masuri de precautie si o organizare atenta in prealabil. Totusi, cineva te stimuleaza sa te implici mai mult, ca merita sa lasi la o parte suspiciunile sau teama de esec, deci molipseste-te de la el de entuziasm si energie. Esti in fata unui eveniment care te solicita la maximum, iar pasivitatea nu pare a fi cea mai buna solutie. Fiecare intra in aceasta combinatie cu alte calitati: tu cu maturitatea si organizarea, celalalt cu stimulentele si energia.

HOROSCOP 21 MAI 2016 Varsator

Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trasnet in calea ta cand te asteptai mai putin. In urma acestei vesti atat de transante, un capitol se incheie brusc in viata ta, deci asteapta-te la o despartire in amor, la o demisie decisa pe loc, la o rasturnare brusca de situatie, momente critice care te pot lasa fara replica. Poate nu e chiar un dezastru, pentru ca un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui inceput mai bun, descoperind, mai tarziu, ca e mai bine ca s-a incheiat acum si atat de repede.

HOROSCOP 21 MAI 2016 Pesti

Nu te poti rupe inca de o situatie trista din trecut, pentru ca ori de cate ori credeai ca ai uitat cele intamplate atunci, apare ceva care scoate totul la lumina. Cineva din preajma ta are grija sa-ti reaminteasca iar si iar prin ce ai trecut si cum sa te detasezi de trecut in asemenea conditii? E nevoie de un efort de vointa pentru a scoate din viata ta tot ce te intoarce in trecut, deci fa putina ordine! Numai de tine depinde sa arunci balastul care nu-ti mai este util, ca sa nu duci dupa tine amintirile care nu-ti fac nicio placere.

Citește restul horoscopului pe acvaria.com

Cookies