HOROSCOP 21 IUNIE 2016. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu- 21 iunie

de:
20 iun. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 21 IUNIE 2016. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu- 21 iunie

Horoscop 21 iunie 2016, Berbec:

Începutul acestei zile aduce o schimbare importantă; în ultima perioadă aţi făcut planuri, iar acum este timpul să le puneţi în aplicare. Partenerul de cuplu şi persoanele dragi din viaţa voastră vă susţin chiar dacă unii nu sunt de acord cu noul drum pe care vreţi să mergeţi.

Horoscop 21 iunie 2016, Taur:

Ziua de marţi este una chiar foarte relaxantă pentru voi; profitaţi de aceste momente libere pentru a petrece cât mai mult timp liber în compania partenerului de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.

Horoscop 21 iunie 2016, Gemeni:

A doua zi a săptămânii începe cu dreptul pentru voi; în prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale destul de importante. Acum vă atrageţi partenerii şi şefii de partea voastră, iar pe unii dintre ei chiar îi convingeţi să vi se alăture. Spre seară, o persoană dragă are nevoie de ajutorul vostru.

Horoscop 21 iunie 2016, Rac:

Marţi este o zi liniştită pentru voi; în prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de mici situaţii profesionale importante. Interacţionaţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi reuşiţi să îi atrageţi de partea voastră în proiectele curente. Restul zilei va fi unul foarte frumos.

Horoscop 21 iunie 2016, Leu:

Astăzi este posibil să fiţi dezamăgiţi de oamenii din jurul vostru; aşteptările voastre sunt mult prea mari şi nu reuşiţi să vă ţineţi în frâu sentimentele. Mare atenţie la discuţiile pe care le aveţi, puteţi răni persoane dragi doar cu câteva cuvinte spuse la momentul nepotrivit.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies