HOROSCOP 21 IULIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
20 iul. 2016
3 Afișari
HOROSCOP 21 IULIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 21 IULIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

BERBEC

Iti trece prin minte o idee fulgeratoare care, daca ar fi pusa imediat in practica, ar deschide o noua perspectiva inaintea ta. Merita sa-i dai curs chiar acum, oricat de ciudata sau de brusca ar parea, fara sa stai prea mult pe ganduri. Cu cat lasi sa treaca mai mult timp, cu atat incepi sa-i gasesti hibe, defecte sau piedici, ca atare succesul acestei actiuni depinde mult de spontaneitatea si promptitudinea cu care reactionezi. Nu lasa praful sa se aseze peste aceasta idee, ci apasa butonul de start chiar acum. Stii cum se spune: bate fierul cat e cald!

TAUR

Prietenul la nevoie se cunoaste, si acelasi lucru dovedesti si tu astazi fata de cineva drag inimii tale care trece prin momente dificile. Esti alaturi de el trup si suflet, suspini alaturi de el, suferi pentru el si iti bati capul si tu in cautarea unei solutii salvatoare pentru a-l scoate din pasa proasta in care se afla. Fii sigur ca prezenta ta ii face bine si ii ajunge doar sa te vada ca il asculti si iti pasa de framantarile sale. Compania ta ii ridica moralul si il ajuta sa treaca mai usor peste provocarile actuale, deci incearca sa-i abati gandurile.

GEMENI

Adevarul poate fi intotdeauna privit din doua directii, caci fiecare sustine, in felul sau, ca dreptate e la el. Cineva trebuie sa intervina in aceasta lupta pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu sa fii cel care judeca la rece situatia si extrage o concluzie finala. Niciodata nu poti multumi pe toata lumea, deci fii constient ca verdictul tau, desi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu esti la mijloc ca sa primesti reactiile lor. Nu conteaza cine castiga si cine pierde in acest conflict, ci doar sentimentul ca s-a facuta lumina iar tu ai jucat rolul decisiv intr-o situatie cu doua directii de interpretare. Tu trebuie sa fii impacat cu alegerea facuta.

RAC

Socul vestii care pica azi brusc in calea ta e imens si te lasa fara directie, dar incearca sa nu iei decizii pe loc, sub imperiul emotiei intense. Lasa lucrurile sa se mai aseze, linisteste-te putin, pentru ca vei intelege altfel situatia dupa o vreme. Acum ai impresia ca cerul cade pe umerii tai, ca sperantele tale sunt risipite, ca ceea ce asteptai sa apara nu mai exista, dar nu e deloc asa! Ai aceasta atitudine fatalista si negativista din cauza efectului bomba a vestii sosite, dar desi pe moment situatia pare grava, dupa ce se vor reaseza apele in matca, vei descoperi si partea pozitiva a lucrurilor. Dupa furtuna, intotdeauna apare soarele! Asteapta-l!

LEU

La cine poti apela daca nu la un parinte care te sfatuieste de bine? Ai pe cineva mai in varsta in preajma ta care priveste lucrurile altfel decat tine. Desi ai fi tentat sa-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente cand e nevoie de experienta de viata pentru a intelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel batran a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca sa simta de la o posta ceea ce tu nu vezi. Asculta-i parerea si urmeaza-i sfatul cu sfintenie: intr-o zi ii vei multumi, desi azi spui ca iti taie aripile.

FECIOARA

Poate te-ai intrebat de multe ori care e misiunea ta principala in aceasta lume iar azi poti primi un indiciu interesant! Ai o discutie cu o persoana a carei intelepciune o admiri si de indrumarea caruia tii cont. Sau doar citesti o carte care iti ofera o posibila directie, deci deschide bine ochii, inima si sufletul, pentru ca raspunsul la aceasta intrebare existentiala poate sa vina printr-una din caile la care ai acces. Totul e sa ai curajul sa intrebi, sa cauti, sa cercetezi, si nu doar sa stai pasiv asteptand sa apara de undeva revelatia. Nu vine din senin, ci numai daca depui si tu un efort de vointa pentru a ajunge la capatul cautarilor tale!

 

Cookies