HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP DUMINICĂ BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- 21 FEBRUARIE

de:
20 feb. 2016
1 afișări
HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP DUMINICĂ BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- 21 FEBRUARIE

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP DUMINICĂ BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- 21 FEBRUARIE:

Horoscop 21 februarie 2016 BERBEC 

Poţi să cunoşti în acest week-end oameni noi cu care să legi bune relaţii profesionale în viitor. După-amiază, eşti invitat de către o persoană cândva foarte dragă la un fel de reuniune specială. Te simţi totuşi fără motiv cu conştiinţa încărcată. 
 
Horoscop 21 februarie 2016 Taur
 
Este o zi rezervată activităţilor de tot felul, aşa că vei ajunge acasă destul de obosit pentru a termina formalităţile casnice planificate pentru week-end. Seara, recuperezi şi pleci în vizită iar pe la prieteni, împreună cu aproape toată familia. 
Horoscop 21 februarie 2016 Gemeni 
 
Primeşti invitaţii de la persoane dragi, dar preferi să rămâi acasă ca să recuperezi tot ceea ce ai amânat în cursul întregii săptămâni. Pentru seară, faci la rândul tău invitaţii care nu vor fi onorate, aşa că te relaxezi cum îţi place în familie.
Horoscop 21 februarie 2016 Rac 
 
Discuţiile de astăzi cu persoana iubită se „sting” de abia peste noapte, iar apoi vei şti cum trebuie să procedezi ca altă dată să nu mai primeşti reproşuri fără să fi greşit. Pregăteşti multe cadouri din timp pentru o persoană din anturajul intim!
 
Horoscop 21 februarie 2016 Leu Ai serioase îndoieli că eşti vinovat de starea de nemulţumire a persoanei iubite, dar rezişti cu stoicism până seara la toate reproşurile. Dacă situaţia se va agrava, este posibil să te revolţi şi să îţi iei lumea în cap pe la rudele prin alianţă.
 
Citește restul horoscopului pe adevarul.ro.
Cookies