HOROSCOP 21 AUGUST 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
21 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 21 AUGUST 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Nu accepta doar sa fii condus din umbra, ci, in situatia de fata, trebuie sa preiei chiar tu fraiele unui anumit demers. A fi simplu calator intr-o masina condusa de altul, nu se va dovedi a fi cea mai potrivita atitudine, deci lupta cu dorinta altora de a-ti da ordine ci incearca sa faci chiar tu totul. Altceva e sa incerci decat sa renunti la lupta si a-ti accepta pozitia de spectator la eforturile altora. Daca accepti doar aceasta pozitie de subaltern, cand ajungi la capat vei descoperi ca nu e locul in care doreai sa ajungi, deci cel mai bine e sa iei atitudine inca de la inceput, ca sa nu fii ghidat intr-o directie nepotrivita dorintelor tale.

Taur

Primesti atatea semne de simpatie si de prietenie din jurul tau, incat ti se umple inima de bucurie! Iti extragi energia pozitiva din aceste semnale de iubire care vin in valuri mari catre tine, dar acestea sunt rezultatul investitiilor tale pe parcursul timpului. Tu ai fost cel care, din generozitate maxima, ai daruit, ai trimis spre ceilalti acelasi gen de energie, care acum iata, se intoarce la tine inzecit. E un semn bun, ca ai investit in cine trebuie, ca iubirea ta a fost primita corect si a dat roade, deci fii la fel de bun, de deschis, de darnic in gesturi de afectiune, pentru ca ele gasesc solul potrivit in care sa prinda radacini si mai apoi sa creasca!

Gemeni

Ti-e putin jena sa recunosti ca nu te pricepi la un anumit lucru de aceea stai in banca ta ca un elev care nu si-a facut tema si spera sa nu fie descoperit de profesor. Nu aceasta e atitudinea potrivita in situatia de fata., ci trebuie sa ai curaj sa intrebi cand nu stii sa faci un lucru. A nu-ti recunoaste limitele genereaza o serie intreaga de lacune care, intr-o zi, isi vor arata efectele si te vei trezi in fata unui hop fara sa ai cunostintele necesare pentru a-l depasi. Daca ai pe cine intreba sau daca ai surse de informare la dispozitie, foloseste-le cu incredere: vei termina ziua cu un pic mai invatat!

Rac

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra intregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie sa-l tratezi cu superficialitate. Nu te grabi sa extragi concluzii, sa iei decizii finale, sa pui punct definitiv, pentru ca orice afirmatie sau declaratie emisa cu iz categoric nu va mai putea fi schimbata. Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus si tare va deveni punct de referinta pentru cel care vei fi de acum inainte, de aceea ar fi bine sa-ti expui punctul de vedere dupa o analiza suficient de atenta, de profunda si de indelungata, ca sa nu regreti mai tarziu graba cu care ai luat decizia. Nu-ti spune nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti timp suficient de gandire!

Leu

Ai curaj sa visezi, sa creezi din propria ta imaginatie lumi frumoase, pentru ca esti intr-un moment de creativitate maxima. Tot ce se naste acum in inima sau in mintea ta are mari sanse sa devina realitate foarte curand, pentru ca prinzi un val ascendent care te propulseaza in varf mult mai repede. De fapt, esti foarte motivat de acest vis si, pentru ca vrei sa ajungi mai repede la rezultatele dorite, tragi tare, insisti, depui eforturi pentru ca nu ai rabdare pana acolo. Pastreaza acest elan cat mai mult timp, pedaleaza repede! Vizualizeaza sau verbalizeaza ceea ce speri sa primesti, caci primul pas spre concretizarea unui scop e sa ti-l stabilesti tu foarte clar in minte.

Fecioara

Nu te grabi sa renunti la ceva de care ai impresia ca nu mai ai nevoie, da, poate in acest moment pare inutil, un balast pe care il tot cari dupa tine de ceva vreme, dar nu ai de unde sa stii daca nu cumva exact acel lucru va deveni esential peste un an, doi, zece. Sunt unele lucruri de care nu trebuie sa te debarasezi, chiar daca nu mai stii pe unde sa le depozitezi in viata ta: oameni, obiecte, amintiri, hartoage. Lasa-le, mai gaseste-le loc prin viata ta, pentru ca cel putin acel lucru pe care esti gata sa-l arunci azi la gunoi, iti va mai fi folositor candva, nici nu stii cand! Mai muta-le de colo-colo pana le vei gasi utilitatea!

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies