ȘTIRI

HOROSCOP 2016 URANIA. HOROSCOP 2016 DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP 2016 URANIA. HOROSCOP 2016 DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ.  HOROSCOP 2016 BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP URANIA 2016. BERBEC În data de 9 septembrie 2016, Jupiter va intra în zodia Balanţei, în casa căsătoriei voastre. Oameni apropiaţi din viaţa voastră sunt ceea ce veţi valoriza cel mai mult în a doua parte a anului 2016. Acest lucru face ca ultimele luni ale anului să fie printre cele mai favorabile pentru dragoste şi relaţii de cuplu. Veţi atrage ocazii de a forma cunoştinţe noi în această sferă din viaţa voastră.

Dacă sunteţi gata să avansaţi o relaţie de iubire la un nivel superior sau dacă vă aflaţi în căutarea unei persoane alături de care să vă trăiţi viaţa, dorinţa voastră s-ar putea îndeplini în aceste luni. A doua parte a anului ar putea fi o perioadă a promisiunilor pentru mulţi Berbeci necăsătoriţi, în timp ce Berbecii deja „luaţi” vor reaprinde focul pasiunii şi vor redescoperi sensul comuniunii.

HOROSCOP URANIA 2016. BERBEC Anul 2016 reprezintă unul dintre cei mai potriviţi ani din viaţa voastră pentru a vă relua studiile sau pentru a obţine o diplomă la nivel înalt, care să vă califice pentru o schimbare în carieră, sau care să vă ofere noi ocazii de avansare. Dacă aţi început acest proces atunci când Saturn a intrat în Săgetător, în data de 18 septembrie 2015, este de dorit ca în noul an să vă stabiliţi ca obiectiv definitivarea educaţiei.

Există şi alte modalităţi prin care puteţi profita de prezenţa lui Saturn în casa educaţiei şi a călătoriilor pe distanţe lungi. De exemplu, aţi putea urma un curs pentru simpla plăcere de a învăţa, aţi putea face drumeţii în locuri în care puteţi veni în contact cu noi culturi, aţi putea lua lecţii pentru a intra în stăpânirea unor abilităţi necesare practicării unui nou hobby.

HOROSCOP URANIA 2016. BERBEC Este necesar să întreprindeţi ceva pentru lărgirea orizontului şi a sferei cunoaşterii. Trebuie să deveniţi mai conştiincioşi în ceea ce priveşte dezvoltarea personală şi educaţia superioară. Fie că urmaţi o cale tradiţională, urmaţi un curs, vă înscrieţi la o facultate, sau învăţaţi de unii singuri, autodidacţi, Universul vă cere, în acest an, să accedeţi la un nivel mai înalt de educaţie.

Uranus se află în zodia voastră din 2011, aşa că deja probabil aţi avut parte de îndemânarea sa de a declanşa evenimente neprevăzute, dar şi revelaţii surprinzătoare, neaşteptate, cu privire la propriile persoane şi la lumea în care trăim.

Nevoia unei orientări personale noi se face simţită de ceva timp, iar în acest an aţi putea fi pregătiţi să acţionaţi. Acest lucru însă ar putea să-i ia prin surprindere pe cei apropiaţi, mai ales pe persoanele cu autoritate din viaţa voastră, care poate că nu au conştientizat nevoia voastră de schimbare.

S-ar putea să înţelegeţi deodată că o anumită persoană cu autoritate, vă trage înapoi, vă limitează felul de a vă exprima personalitatea şi individualitatea. Lucrul acesta poate fi adevărat sau nu, dar acesta este probabil modul în care voi înţelegeţi lucrurile şi care vă defineşte realitatea personală.

HOROSCOP URANIA 2016. BERBEC Însă înainte de a tăia deodată nişte legături, ar trebui să încercaţi să vă stăpâniţi tendinţa accentuată spre impulsivitate, de a acţiona fără să vă gândiţi la consecinţele pe termen lung şi de a vă grăbi în loc să faceţi lucrurile cu cap. Anul 2016 poate fi unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa voastră, deoarece veţi fi foarte deschişi spre schimbare. Veţi avea puterea de a vă reafirma personalitatea şi locul pe care îl ocupaţi în lume.

Neptun se va afla – şi în 2016 – în Peşti, iar această influenţă spirituală vă va alimenta cel de-al şaselea simţ, pe care veţi avea şansa să-l potenţaţi în acest an. Liniştiţi-vă mintea şi lăsaţi-vă vocea interioară să se exprime! Cu cât veţi proceda astfel mai mult, cu atât veţi avea mai multă încredere în intuiţia voastră.

HOROSCOP URANIA 2016. BERBEC Vă recomand să ţineţi un jurnal lângă pat ca să vă notaţi toate visele, întrucât este posibil ca ele să fie destul de active şi pline de revelaţii. Meditaţia vă poate ajuta şi ea să vă reculegeţi şi să daţi expresie vocii voastre interioare.

HOROSCOP URANIA 2016. TAUR Indiferent de vârsta pe care o aveţi, în primele opt luni ale anului este bine să fiţi iarăşi copii şi să daţi voie laturii voastre voioase să iasă la lumină. De fiecare dată când Jupiter îşi trimite razele norocoase în calea voastră, veţi beneficia de o undă suplimentară de noroc. Însă depinde de voi să descoperiţi posibilităţile existente şi să le daţi curs.

În 2016 ocaziile de natură romantică şi socială vor figura în vârful listei de priorităţi, prima parte a anului având potenţialul să fie una dintre cele mai bune perioade din viaţa voastră dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie de cuplu. Asta nu înseamnă neapărat că vă veţi întâlni jumătatea.

HOROSCOP URANIA 2016. TAUR Influenţa lui Jupiter este extraordinară şi pentru cuplurile închegate, care pot redescoperi focul dragostei. Dacă sunteţi părinţi, influenţa lui Jupiter vă poate aduce bucurii şi momente de fericire datorate copiilor voştri.

În ziua de 9 septembrie 2016 Jupiter va intra în semnul Balanţei, unde va rămâne până în august 2017. Aşadar, în a doua parte a anului 2016 şi în prima jumătate a anului 2017, segmentul din horoscopul vostru care se referă la profesie se va afla sub o influenţă norocoasă.

HOROSCOP URANIA 2016. TAUR În ansamblu însă, vă puteţi aştepta la o perioadă benefică la serviciu, cu ivirea unor şanse excelente de a vă manifesta abilităţile şi talentele. Influenţa protectoare a lui Jupiter vă va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, trimiteţi CV-urile începând cu ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai potrivită ca să vă întâlniţi cu noi oportunităţi şi noroc profesional.

Este recomandat să vă stabiliţi un buget şi nişte termene limită de la care să nu vă îndepărtaţi şi să începeţi cu cei la care aveţi cele mai mari datorii. Dacă faceţi investiţii, este indicat să fiţi atenţi şi să gândiţi pe termen lung. La fel ar trebui să procedaţi şi cu fondurile de pensii. Iar în ceea ce priveşte eventuala încheiere a unei asigurări, o altă preocupare specifică pentru Saturn în această poziţie, este bine să vă rezervaţi timp pentru a revizui şi reactualiza poliţele, pentru a avea siguranţa că lucrurile asigurate sunt protejate în mod corespunzător.

 HOROSCOP URANIA 2016. TAUR. Trebuie să faceţi eforturi ca să fiţi mai puţin rigizi în viziunea pe care o aveţi asupra vieţii. Este posibil să stârniţi duşmănii ascunse şi să fiţi atacaţi pe la spate atunci când nu vă aşteptaţi deloc, tocmai din cauză că aveţi pornirea să nu renunţaţi la unele concepţii depăşite, putând lăsa impresia că nu aveţi gândirea flexibilă sau că vă apăraţi convingerile şi filosofia de viaţă în mod fanatic.

Poate fi un an potrivit ca să vă puneţi serios pe învăţat, eventual să vă întoarceţi la şcoală pentru a vă finaliza studiile, sau să vă înscrieţi la o facultate care să vă mărească şansele de reuşită în carieră.

HOROSCOP URANIA 2016. GEMENI În horoscopul vostru pentru acest an, Jupiter se va afla în continuare în Casa Familiei. Această influenţă, probabil, vă va ţine în continuare în preajma casei şi persoanelor dragi. Jupiter vă dă curaj să exploraţi noi şanse de dezvoltare şi îmbunătăţire. Pot să existe îmbunătăţiri în viaţa de familie, aţi putea să vă mutaţi într-o casă mai mare sau să începeţi un proiect de mărire a casei actuale.

În general, tranzitul lui Jupiter în Fecioară semnalează o fază din viaţa voastră cu mai multă ordine în viaţa de familie. Este un tranzit excelent pe plan emoţional, pentru schimbul de sentimente cu ceilalți. Pe durata lui aţi putea afla că atunci când acordaţi mai multă atenţie sufletului şi nevoilor acestuia, vă întâlniţi cu oportunităţi importante şi noroc.

HOROSCOP URANIA 2016. GEMENI În primele opt luni ale anului norocul vostru se va afla, în continuare, în preajma familiei voastre, în apropierea casei. Perioada în care Jupiter va fi retrograd în Fecioară va fi între 7 ianuarie şi 9 mai 2016, când ar putea să vă fie de ajutor să întăriţi proiectele pe care le-aţi început şi să faceţi ajustările necesare.

HOROSCOP URANIA 2016. GEMENI În a doua jumătate a anului o nouă pasiune sau o nouă distracţie vi s-ar putea prezenta şi, în general, veţi încerca să vă bucuraţi de tot ceea ce viaţa vă poate oferi mai bun. Vă recomand să folosiţi aceste luni pentru proiecte creative şi, dacă este necesar, să învăţaţi noi modalităţi de a vă hrăni fericirea şi bunăstarea în viaţă. Este o perioadă potrivită ca să vă întăriţi încrederea în voi şi să priviţi înainte cu optimism şi bucurie.

Şi în 2016 Saturn vă va stimula să vă concentraţi atenția asupra responsabilităților pe care le aveţi faţă de persoanele din viaţa voastră cu care aveţi relaţii strânse. De exemplu, unii Gemeni s-ar putea găsi în situaţia de a trebui să îşi asume responsabilităţi faţă de un părinte/copil/partener de viaţă.

HOROSCOP URANIA 2016. GEMENI Ca şi nativi Gemeni aveţi calităţi care pot fi utile pentru ceilalţi, ştiţi instinctiv, din naştere, să comunicaţi, să fiţi amabili, să trăiţi viaţa din plin, să fiţi deschişi la minte şi să profitaţi de toate ocaziile pe care viaţa vi le oferă. Şi aceste trăsături de caracter v-ar putea uşura viaţa pe durata acestui tranzit dificil, conştienţi fiind, care sunt componentele vitale ale unei relaţii de succes pentru voi.

Însă acum trebuie să deveniţi conştienţi şi de nevoile voastre fundamentale în relaţii. Relațiile construite pe un teren nesigur se pot distruge până la sfârşitul acestui an, iar relaţiile puternice, construite pe o bază solidă, pot deveni şi mai puternice. Chiar dacă va exista o presiune destul de mare ce va fi pusă de planeta realităţii, Saturn, vor exista, de asemenea şi recompense pe măsură.

HOROSCOP URANIA 2016. GEMENI În 2016 aţi putea avea multe surprize (plăcute dar şi mai puţin plăcute) din partea amicilor şi veţi fi recompensaţi cu multe cunoştinţe şi prieteni noi. Unele dintre aceste persoane v-ar putea clarifica diferite chestiuni în mod surprinzător.

În 2016, va trebui să fiţi foarte atenţi în privinţa banilor şi să încercaţi să evitaţi împrumuturile şi alte angajamente majore legate de contractarea unor credite. Pluton se va afla în continuare în Capricorn şi este nevoie să daţi dovadă de mai multă prudenţă. De exemplu, să vă verificaţi periodic contul şi să aveţi grijă, de asemenea, ca proprietăţile voastre să fie asigurate.

HOROSCOP URANIA 2016. GEMENI În ciuda laturii negative pe care o presupune această configuraţie planetară, anul 2016 poate fi un an favorabil pentru a vă stabili un buget şi pentru achitarea datoriilor sau să vă faceţi planuri de pensionare, chiar dacă poate momentul acesta este încă departe în viitor. 

HOROSCOP URANIA 2016. RAC În prima jumătate a anului, Jupiter vă va stimula mental, pe măsură ce va călători prin zodia Fecioară, a treia voastră casă din horoscop, cea a comunicării. Acest lucru face ca această perioadă să fie una excelentă pentru studiu şi dezvoltare personală. Veţi manifesta o dorinţă progresivă de a fi la curent cu noutăţile.

Probabil o să aveţi tendinţa să luaţi cu voi o carte oriunde aţi merge, iar dacă v-aţi gândit să deveniţi scriitori, prima parte a anului 2016 este o perioadă bună ca să faceţi o încercare în această direcţie. Veţi dori să învăţaţi cât mai multe lucruri noi, să fiţi la curent cu toate noutăţile.

HOROSCOP URANIA 2016. RAC Viaţa de familie va avea de câştigat de pe urma intrării lui Jupiter în Balanţă, în ziua de 9 septembrie 2016. Această influenţă fericită vă poate umple a doua parte a anului cu evenimente excepţionale, de neuitat, în care sunt implicaţi membrii familiei şi oamenii dragi sufletului vostru.

Dacă v-a trecut prin gând să plecaţi în lume şi să vă căutaţi norocul, poate ar fi mai bine să vă gândiţi de două ori, căci în a doua parte a anului norocul vostru se va afla în apropierea casei voastre, în preajma familiei. Este un tranzit deosebit pentru zodia voastră, întrucât planeta norocului şi a ocaziilor îşi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa voastră: casa şi familia.

S-ar putea să vă decideţi să achiziţionaţi sau să închiriaţi o nouă locuinţă, una mai spaţioasă, iar dacă sunteţi mulţumiţi de locuinţa în care staţi acum, v-aţi putea hotărî să o măriţi sau redecoraţi, pentru a corespunde necesităţilor voastre de acum. Pentru unii Raci această extindere ar putea fi impusă de mărirea familiei cu încă un membru. În a doua parte a anului veţi dori să vă satisfaceţi necesitatea de a simţi că prindeţi rădăcini cu adevărat şi că obţineţi un sentiment de securitate şi apartenenţă.

HOROSCOP URANIA 2016. RAC Aţi putea avea senzaţia că în ciuda activităţii susţinute şi a eforturilor pe care le faceţi, aveţi parte de prea multe limite şi obstacole la locul de muncă, sau de prea puţină recunoaştere. Este probabil ca în acest an să treceţi printr-o situaţie mai grea la locul de muncă sau să trăiţi o frustrare profundă vizavi de situaţia voastră profesională curentă.

Sănătatea va deveni o preocupare serioasă pentru nativii născuţi în semnul Racului. Dacă până acum aţi uitat de sănătate, din indulgență sau datorită unui stil de viaţă sedentar, este timpul să mâncaţi mai sănătos şi să adoptaţi o altă rutină, care să cuprindă şi un program regulat de exerciţii fizice.

HOROSCOP URANIA 2016. RAC Şi în anul 2016 aţi putea să resimţiţi nevoia presantă de a vă schimba locul de muncă sau cariera. 2016 poate să fie un an al schimbărilor neaşteptate în carieră, poate chiar unul dintre cei mai interesanţi ani pe care i-aţi trăit vreodată. Totuşi, vă recomand să vă gândiţi bine înainte de a acţiona în planul carierei, să rezistaţi tentaţiei de a acţiona la nervi.

 HOROSCOP URANIA 2016. LEU  În primele opt luni ale anului 2016 este posibilă o creştere salarială însemnată sau obţinerea unei prime, precum şi apariţia unei şanse financiare care se va dovedi cu atât mai surprinzătoare cu cât va proveni dintr-o sursă neaşteptată. Deşi veţi atrage cu mai multă facilitate banii, vă veţi afla şi într-o dispoziţie de a cheltui exagerat.

Această influenţă fericită va dura până în ziua de 19 septembrie 2016, aşa că sunteţi stimulaţi să vă stabiliţi ca obiectiv mai degrabă faptul de a vă creşte venitul net decât de a îl menţine la acelaşi nivel. Şansa de a vă dezvolta din punct de vedere financiar este un dar din partea universului care nu se cade să fie irosit de persoanele născute în semnul Leului!

HOROSCOP URANIA 2016. LEU A doua parte a anului pare să fie ideală pentru studiu, comunicare şi călătorii scurte. Veţi manifesta o dorinţă urgentă de a fi la curent cu noutăţile, până la ultima descoperire din universul vostru particular şi din lume în general. Pentru a vă satisface această nevoie de informare probabil veţi lua în considerare şansa de a urma un anumit curs, pentru divertisment sau pentru a vă completa educaţia şi de a vă desăvârşi abilităţile profesionale.

Pentru persoanele care şi-au dorit mereu să fie scriitori, a doua parte a anului s-ar putea dovedi perfectă pentru a face o încercare în acest sens. De asemenea, a doua jumătate a anului vă va oferi şi şansa de a stabili nenumărate contacte cu oamenii apropiaţi vouă. Multe din aceste persoane vă vor purta noroc, deşi s-ar putea să nu realizaţi acest lucru pe deplin până în 2017 sau abia peste câţiva ani.

HOROSCOP URANIA 2016. LEU Nu veţi mai dori să vă pierdeţi timpul cu distracţii de o noapte, sau cu aventuri sentimentale doar de dragul de a vă juca şi de a vă simţi bine. Vreţi angajamente serioase şi lucruri durabile. În ceea ce priveşte exprimarea creativităţii, o idee pentru Lei ar fi să îşi găsească o pasiune care nu numai să îi relaxeze şi să le ofere plăcere, dar să le ofere şi rezultate clare.

Veţi înţelege mai bine ce vă motivează, cum să vă exprimaţi creativitatea şi dragostea, într-un mod mai pozitiv şi concret, cum să vă distraţi, dar şi cum să vă administraţi ego-urile.

Trebuie să fiţi atenţi la deciziile financiare majore, inclusiv la deciziile legate de credite, împrumuturi şi orice v-ar putea pune în primejdie fondurile. Nu vă lăsaţi influenţaţi, gândiţi pe cont propriu în loc să îi lăsaţi pe alţii să vă oblige să le acceptaţi convingerile!

HOROSCOP URANIA 2016. LEU La un moment dat viaţa voastră profesională se va schimba impresionant. Este posibil chiar în acest an, să vă hotărâţi să schimbaţi complet sfera de acţiune. Anul 2016 poate fi însoţit de lupte pentru putere la locul de muncă, de diverse frustrări. Este posibil să vă simţiţi ca şi cum aţi fi fost forţaţi să vă schimbaţi obiceiurile şi responsabilităţile profesionale, probabil ca urmare a venirii unui nou şef la conducere sau reorganizării mediului de lucru. Însă s-ar putea ca exact acesta să fie imboldul de care aveaţi nevoie pentru a vă lărgi orizontul educaţional sau pentru a vă relua studiile.

HOROSCOP URANIA 2016. FECIOARĂ Jupiter vă va ajuta să atrageţi de partea voastră ocazii deosebite pentru dezvoltarea personală şi pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Partea cea mai dificilă pentru voi va fi aceea de a vă hotărî în ce direcţie să o luaţi, pentru că toate ar putea să vi se pară la fel de ispititoare! Aceasta este provocarea cu care vă veţi confrunta datorită acestei planete expansive, aşa că vă sfătuiesc să încercaţi să nu vă aglomeraţi prea mult timpul.

În prima parte a anului este bine să dedicaţi mai mult timp pentru a vă cunoaşte mai bine, să vă ocupaţi mai mult de voi înşivă şi să încercaţi să vă valorificaţi inclinaţiile şi talentele personale. Veţi avea suficientă încredere în propriile persoane cât să abordaţi noi domenii de interes şi, indiferent de rezultate, veţi avea de câştigat de pe urma acestor experienţe.

HOROSCOP URANIA 2016. FECIOARĂ Urmează o perioadă de un an în care sunteţi stimulaţi să acordaţi mai multă importanţă resurselor de care dispuneţi, inclusiv aptitudinilor care pot fi valorificate din punct de vedere financiar. Este indicat să fiţi siguri pe voi în privinţa tuturor lucrurilor pe care le aveţi de oferit. Dacă simţiţi că nu sunteţi apreciaţi la adevărata voastră valoare, ar trebui să vă faceţi curaj şi să vă gândiţi la modul în care puteţi schimba această situaţie.

Sunteţi stimulaţi să depuneţi mai mult efort pentru a vă solidifica identitatea şi să vă căutaţi rădăcinile. Se poate să vă confruntaţi cu aspecte legate de atașamentele de trecut/familie/casă. Este posibil să fiţi nevoiţi pe parcursul acestui an să vă reorganizaţi sau să vă reconstruiţi casa, la propriu, dar mai ales sufletul.

HOROSCOP URANIA 2016. FECIOARĂ Vă recomand să evitaţi tranzacţiile financiare riscante, împrumuturile şi alte acţiuni nesigure care v-ar putea afecta situaţia financiară. Altfel v-aţi putea întâlni cu surprize nu tocmai plăcute. Din nefericire nu toată lumea este la fel de cinstită ca voi. Gândiţi-vă la lista de priorităţi în viaţă, la ceea ce vreţi să realizaţi, dar şi la elemente intangibile.

În decursul anului 2016, altfel destul de bun, în timpul căruia aţi putea să vă puneţi în valoare la maxim calităţile, există totuşi un motiv de îngrijorare: Neptun în Peşti. Aflat acum în al cincilea an în această zodie, este planeta credinţei şi spiritualităţii, dar şi a iluzionării şi confuziei. Fiind poziţionată în casa relaţiilor din horoscopul vostru, Neptun vă va stimula să depistaţi cele mai bune intenţii ale oamenilor, ceea ce este extraordinar în anumite circumstanţe.

HOROSCOP URANIA 2016. FECIOARĂ Este probabil, de asemenea, să aveţi de făcut faţă şi unor cheltuieli suplimentare care îi implică pe copii. Ar fi bine să fiţi pregătiţi să trageţi linia şi să spuneţi nu dacă solicitările lor nu sunt acceptabile. Acelaşi lucru este adevărat şi dacă, de exemplu, veţi simţi dintr-odată impulsul de a vizita lumea sau de a cumpăra maşina cea mai scumpă dintr-un anumit lot. Fiţi precauţi la cheltuielile pe care le faceţi pentru satisfacerea plăcerilor, este poate mai recomandat să vă propuneţi cheltuieli mai mici şi să economisiţi diferenţa de bani.

HOROSCOP 2016 URANIA. HOROSCOP 2016 DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ.  HOROSCOP 2016 BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Citește mai multe AICI. Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button