BAZAR

HOROSCOP 2016 URANIA. HOROSCOP 2016 DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ. BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP 2016 URANIA. HOROSCOP 2016 DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ. BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP 2016 URANIA. BALANȚĂ  Începeţi anul cu Jupiter traversându-vă casa a XII-a din horoscop. Ar fi indicat ca în primele 8 luni ale anului 2016 să nu vă bazaţi pe el de fiecare dată ca să vă scape de probleme. Balanţele sunt îndemnate să îşi asculte mai mult instinctul şi să cerceteze mai mult latura spirituală a vieţii. Jupiter vă va mări cel de-al şaselea simţ, inspirându-vă să aveţi mai multă compasiune şi să îi ajutaţi pe cei aflaţi în situaţii dificile.

În data de 9 august 2016, Jupiter va intra în zodia voastră pentru prima dată după 12 ani, perioadă în care a străbătut, rând pe rând, toate celelalte zodii din horoscop. Pentru voi această schimbare reprezintă un context memorabil, care vă va ajuta, timp de un an, să atrageţi în viaţa voastră ocazii pentru evoluţia personală în toate domeniile vieţii.

Câteodată duceţi lipsă de încredere în voi înşivă, dar sub influenţa planetei expansivităţii şi optimismului, Jupiter, credinţa în propriile persoane şi în capacităţile voastre vor fi mărite, iar acest lucru vă poate ajuta ca în 2016 să obţineţi unele realizări însemnate.

HOROSCOP 2016 URANIA. BALANȚĂ  Dacă aveţi nevoie să urmaţi un curs pentru a obţine o diplomă sau să absolviţi un program de instruire, anul 2016 ar putea fi potrivit ca să faceţi aceste lucruri. Vă puteţi aştepta la orice, de la apariţia unei şanse neaşteptate până la sosiri şi plecări neprevăzute – toate acestea implicându-i pe ceilalţi.

Neptun va petrece al treilea an în zodia Peşti, în zona profesiei voastre. Provocarea pe care o lansează Neptun pentru voi constă în a distinge între realitate şi fantezie, pentru că această planetă poate masca realitatea şi încuraja proiecţiile mentale imaginare. Aşadar, este bine să fiţi conştienţi de curentele subterane de la locul de muncă şi atenţi faţă de colegii de muncă pe care îi simţiţi nesinceri.

HOROSCOP 2016 URANIA. SCORPION. În prima jumătate a anului, Jupiter va parcurge în continuare zodia Fecioarei, care în horoscopul vostru reprezintă zodia prietenilor. Peste ani poate că vă veţi aminti de această perioadă ca fiind una dintre cele mai bune în plan social. Este posibil să observaţi că cercul vostru de cunoştinţe se va îmbogăţi cu multe figuri noi.

Unii dintre aceştia vă vor deveni amici şi chiar este probabil să vă găsiţi şi jumătatea care să vă ofere cele mai înţelepte sfaturi pe care le-aţi primit vreodată. Dacă sunteţi în căutarea dragostei există şi şansa aceasta, să vă întâlniţi dragostea vieţii cu ajutorul unui prieten comun. Sau aţi putea să constataţi că nutriţi sentimente de dragoste pentru o persoană cunoscută (prieten/prietenă).

HOROSCOP 2016 URANIA. SCORPION. Acest proces de reculegere personală se va dovedi foarte eficient, deoarece vă va pregăti pentru sosirea lui Jupiter în zodia voastră, în 2017. Până atunci norocul şi şansele vor fi mai ascunse, mai puţin vizibile, întrucât Jupiter vă va ocroti din umbră, ca un înger păzitor şi vă va salva atunci când veţi avea probleme.

Saturn a intrat definitiv în Săgetător în septembrie 2015 şi de atunci probabil v-a adus destul de multe dificultăţi financiare. Şi în anul 2016 va trebui să planificaţi din timp fluctuaţiile financiare, pe cât de mult posibil. Vă recomand să faceţi eforturi spre moderaţie, să încercaţi să economisiţi mai mult, să cheltuiţi calculat, să vă impuneţi să trăiţi în limitele unui buget şi să vă focusaţi atenţia asupra investiţiilor şi fondurilor de pensii. Procedând în felul acesta aţi putea preîntâmpina mai uşor efectele restrictivului Saturn.

Folosiţi-vă cel de-al şaselea simţ, ascultaţi şi observaţi ce se întâmplă în jurul vostru, mai ales dacă domeniul profesional nu este atât de prosper pe cât v-aţi aştepta. Este probabilă, de asemenea, o reorganizare majoră la nivelul companiei sau locului vostru de muncă. De asemenea, puteţi decide, pur şi simplu, să mergeţi mai departe dacă o posibilitate de promovare este blocată sau dacă unul dintre şefi vă forţează limitele.

HOROSCOP 2016 URANIA. SCORPION. Neptun îşi continuă şi el tranzitul prin zodia Peşti, în aspect prielnic cu zodia voastră, semn că al şaselea vostru simţ va fi crescut de acest tranzit şi veţi putea beneficia cu uşurinţă de inspiraţia şi creativitatea sa.

Credinţa în voi înşivă va fi în creştere, veţi simţi că vă aflaţi în legătură spirituală cu Universul. Neptun probabil va aduce magia în ceea ce priveşte creativitatea, iubirea, copiii. Întâlnirea cu sufletul pereche s-ar putea produce chiar în acest an, când o persoană nouă ar putea să intre în viaţa voastră. Vă recomand să fiţi atenţi la tendinţa accentuată de a idealiza persoana iubită.

HOROSCOP 2016 URANIA. SĂGETĂTOR. Până în data de 9 septembrie 2016, Jupiter, planeta norocului, situată în zodia Fecioară, va străluci cu putere în zona carierei voastre. Aşadar, veţi beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi care poate determina conjuncturi norocoase, făcându-vă să vă număraţi printre norocoşii acestui an pe plan profesional.

Deşi aţi putea fi atraşi să vă rezumaţi la această turnură a carierei plină de avantaje, cealaltă faţă a lui Jupiter vă va stimula să faceţi mai mult. Jupiter este poarta de intrare spre a vă construi un viitor mai bun, aşa că profitaţi de conjunctură.

Din octombrie 2012 Saturn a intrat în semnul Săgetătorului şi vă aflaţi într-o perioadă mai dificilă. Saturn vă va oferi şansa finală de a obţine înţelepciunea şi înţelegerea pe care le reprezintă această planetă abia la sfârşitul anului viitor, când va părăsi zodia voastră şi va intra în semnul Capricornului.

HOROSCOP 2016 URANIA. SĂGETĂTOR.  Probabil vă va fi greu să ieşiţi cu faţa curată în urma unor abateri, chiar minore, cum ar fi urmarea unei scurtături pentru a vă realiza un proiect. Este un an în care trebuie să creşteţi, să deveniţi mai serioşi în privinţa vieţii voastre şi să daţi dovadă de disciplină şi organizare.

Probabil cea mai mare lecţie cu caracter personal pe care v-o transmite Saturn constă în a vă stimula să vă stabiliţi priorităţile în viaţă. S-ar putea să resimţiţi deja o insatisfacţie majoră faţă de viaţa voastră în general. Gândiţi-vă cum vă doriţi să arate viaţa voastră, stabiliţi-vă scopuri realiste şi elaboraţi un plan de acţiune exact pentru a le îndeplini.

Uranus în Berbec se va afla şi în acest an în casa a cincea. Dragostea şi copiii vă pot lua prin surprindere în acest an, sau aţi putea să vă descoperiţi deodată un talent creativ sau un nou hobby. Este foarte probabil să aveţi parte de multe surprize în dragoste, inclusiv posibilitatea de a vă îndrăgosti de cineva la prima vedere.

HOROSCOP 2016 URANIA. SĂGETĂTOR.  2016 va fi încă un an pe care Pluton îl va petrece în Capricorn, semnul în care a intrat pentru prima dată în anul 2008. Dat fiind că această planetă va ocupa pentru următorii douăsprezece ani a doua voastră casă din horoscop, cea a resurselor personale, nu există un moment mai bun decât cel din prezent pentru a manifesta conştiinciozitate în privinţa priorităţilor financiare din viaţa voastră, inclusiv consolidarea bugetului şi perspectiva pensionării.

Aspectul negativ pe care incă îl formează cu Uranus, sugerează că modul în care acţionaţi acum poate duce la îmbogăţirea voastră, sau la situaţia contrară, aşa că este recomandat să fiţi precauţi, să nu vă grăbiţi să vă asumaţi riscuri şi să vă stabiliţi obiective financiare realiste.

HOROSCOP 2016 URANIA. CAPRICORN. Începeţi anul 2016 cu Jupiter în zodia Fecioară. Jupiter în această poziţie vă readuce aminte că viaţa înseamnă mişcare şi dezvoltare personală. Îmbrăţişaţi aceste concepte şi prima parte a anului vă va aduce multe aventuri entuziaste, posibilităţi de dezvoltare personală dar şi de lărgire a orizontului.

În primele opt luni ale anului 2016, norocul vostru va avea legătură cu deplasările, străinătatea şi educaţia, aşa că planificaţi-vă o călătorie fantastică într-o destinaţie exotică sau într-un loc pe care de mult timp doriţi să îl vizitaţi.

Saturn a intrat în semnul Săgetătorului în septembrie 2015 şi va rămâne în acelaşi semn până în decembrie 2017. Pe parcursul acestui an va trebui să încercaţi să vă urmaţi instinctul, pentru a beneficia în toate planurile vieţii voastre.

HOROSCOP 2016 URANIA. CAPRICORN. Temerile voastre, ascunse adânc în subconştient, se pot dovedi, într-un final, neîntemeiate dar pentru a vă da seama de acest lucru s-ar putea să trebuiască ca mai întâi să treceţi testele lui Saturn. Încrederea în propriile persoane şi credinţa vor fi de o importanță capitală.

Va trebui să aveţi încredere în procesele vieții şi credinţă în Dumnezeu. Unificarea acestor două atribute vă vor aduce cele mai mari avantaje, ajutându-vă să scăpaţi de probleme. În altă ordine de idei, pentru a vă uşura viaţa şi să nu mai resimţiţi blocaje în viaţa voastră, va trebui să faceţi eforturi să credeţi în ceea ce vă spune instinctul, care vă va îndemna mereu atunci când trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru o situație, oricât de greu v-ar fi.

În același timp, lucrurile ar putea să nu meargă aşa cum v-aţi dori dacă veţi încerca să le împingeţi mai departe, atunci când circumstanțele sugerează că nu nu este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Şi în 2016 va trebui să închideţi multe uşi pe care nu le-aţi închis atunci când trebuia şi veţi suporta consecinţele greşelilor pe care le-aţi făcut de-a lungul ultimilor douăzeci şi opt de ani.

HOROSCOP 2016 URANIA. CAPRICORN. În perioada 25 martie – 13 august 2016 este recomandat să vă rezolvaţi problemele din trecut care au nevoie de o finalizare. Una dintre provocările pe care vi le aduce Saturn în Săgetător, mai ales atunci când este retrograd, este de a fi dispuşi să renunţaţi la bagajele emoționale care vă ţin blocaţi.

Ar putea fi un an al schimbărilor radicale pentru Capricorni, un an în care să fiţi siliţi să vă recreaţi personalitatea. 2016 este un an în care aţi putea să vă găsiţi curajul de a face multe lucruri pe care nu aţi îndrăznit să le faceţi până în acest moment, de exemplu: să slabiţi sau să vă descoperiţi un talent ascuns. Dar fiţi atenţi, totuşi, pentru că schimbarea doar de dragul schimbării nu este mereu cea mai bună opţiune. Reţineţi acest lucru dacă veţi simţi nevoia să vă eliberaţi nejustificat de stilul de viaţă anterior sau de o relaţie apropiată.

HOROSCOP 2016 URANIA. CAPRICORN. Şi în anul 2016 vor continua schimbările profunde în viaţa voastră. Pluton îşi petrece întregul an în zodia voastră natală, Capricorn. Pluton se deplasează foarte încet, se va afla în zodia voastră până în anul 2024, astfel încât s-ar putea să nu îi simţiţi pe deplin efectele până ce nu va intra în contact direct cu Soarele vostru natal.

În orice caz, această planetă va exercita un impact semnificativ asupra vieţii voastre şi în acest an, formând un aspect tensionat cu Uranus, chiar dacă nu va mai fi exact, cum a fost în ultimii 3 ani. Acest aspect ar putea să vă alimenteze la maxim ambiţiile personale, însă trebuie să fiţi prudenţi să nu vă îndepărtaţi familia şi punctele de sprijin de care aveţi nevoie în procesul de urmărire neobosită a succesului

HOROSCOP 2016 URANIA. VĂRSĂTOR. Jupiter va începe anul în zodia Fecioară, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriilor eforturi. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele voastre preferate în acest an. Jupiter este planeta şanselor şi a norocului, motiv pentru care a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa voastră pe plan financiar.

Posibilităţile sunt multiple, poate că partenerul vostru va obţine o mărire salarială semnificativă, poate că veţi obţine un bonus financiar însemnat sau o să faceţi nişte bani grămadă printr-un noroc. Vă puteţi aştepta la cadouri, sprijin financiar din partea altor persoane (partener de viaţă/afaceri). Veţi beneficia de resursele altor persoane şi de câştiguri financiare ce nu vin în urma propriilor eforturi. Există şi şansa să primiţi o moştenire iar dacă aţi luat în calcul posibilitatea de a face un împrumut, este bine să îl faceţi până în ziua de 9 septembrie 2016.

 HOROSCOP 2016 URANIA. VĂRSĂTOR.  În a doua parte a anului norocul vostru va avea legătură cu educaţia, străinătatea, călătoriile, mai ales în ceea ce priveşte deplasările care sunt la mare distanţă de casă. În cazul vostru se poate spune că în a doua parte a anului 2016 ar fi indicat să vă duceţi să vă căutaţi norocul în lume, pentru că, cel mai probabil, este pe undeva departe de locul în care vă aflaţi acum.

Însă influenţa lui Jupiter se extinde dincolo de sfera călătoriilor. El vă va impulsiona curiozitatea şi vă va motiva să asimilaţi noi cunoştinţe şi să cercetaţi alte culturi şi stiluri de viaţă. În ultimele patru luni ale anului Universul vă încurajează să faceţi ceea ce ştiţi cel mai bine, să vă aventuraţi în necunoscut, să experimentaţi şi să învăţaţi tot ce se poate prin lărgirea orizontului mental.

Puteţi să luaţi în calcul, de exemplu, varianta de a urma un curs, să învăţaţi o limbă străină, să vă deschideţi mintea către puncte de vedere diferite. Pe măsură ce veţi face toate aceste lucruri, veţi pătrunde mai adânc în sfera cunoaşterii. Ceea ce veţi câştiga de pe urma acestor experienţe va reprezenta o experienţă deloc neînsemnată pentru cariera voastră, începând cu luna august 2017.

 HOROSCOP 2016 URANIA. VĂRSĂTOR.  Vă aflaţi într-o perioadă în care aveţi tendinţa să fiţi mai serioşi în ceea ce priveşte prietenia şi viaţa socială. 2016 ar putea reprezenta un an în care vor fi testate relaţiile de prietenie şi doar cele care au profunzime, care sunt bazate pe încredere, respect şi loialitate vor reuşi să supravieţuiască. De asemenea, în 2016 va trebui să vă asumaţi responsabilitatea în ceea ce îi priveşte pe prietenii voştri şi să daţi dovadă de mai mult realism în ceea ce îi priveşte.

Într-un plan mai practic, este recomandat ca în 2016 să fiţi mai prudenţi cu ceea ce spuneţi sau scrieţi şi, de asemenea, atunci când vă aflaţi la volan. Aţi putea avea o tendinţă accentuată de a reacţiona cu uşurinţă înainte de a vă gândi, sau de a vă asuma un risc în trafic, atunci când sunteţi foarte grăbiţi.

 HOROSCOP 2016 URANIA. VĂRSĂTOR.  Este indicat ca Vărsătorii să fie foarte atenţi şi în acest an în ceea ce priveşte chestiunile financiare, la afacerile pe care le fac, pentru că Neptun nu este doar planeta spiritualităţii, ci şi planeta înşelăciunii. Prin urmare există pericolul să vă întâlniţi cu promisiuni deşarte. Este recomandat să cereţi sfatul experţilor şi să nu luaţi de bună părerea nimănui. Iar dacă o înţelegere vi se pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că aşa şi este.

 HOROSCOP 2016 URANIA. PEȘTI Persoanele dragi din viaţa voastră – soţul/soţia, prietenul/prietena, colegii – sunt ceea ce veţi valoriza cel mai mult în primele luni ale anului 2016. Planeta Jupiter se va afla în continuare în casa a şaptea, a relaţiilor şi căsătoriei, până în data de 09/09/2016. Acest lucru face ca primele opt luni să fie printre cele mai bune din viaţa voastră pentru dragoste şi relaţia de cuplu. Dacă sunteţi gata să duceţi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă vă aflaţi în căutarea dragostei, dorinţa voastră s-ar putea îndeplini în aceste luni. Nici că se putea să vă doriţi un tranzit mai bun pentru relaţiile voastre.

Deplasarea lui Saturn prin sectorul carierei voastre semnifică şi o perioadă în care aţi putea ajunge în vârf, deoarece poate constitui şi un punct culminant în carieră. Dacă simţiţi că încă mai aveţi mult de lucru pentru a vă realiza obiectivele, faceţi din asta o prioritate în acest an. Dacă veţi fi organizaţi, perseverenţi şi veţi fi dispuşi să munciţi din greu, Saturn vă va recompensa pe măsură. Chiar dacă răsplata nu va fi imediată, acţiunile voastre vor produce rezultate în timp. Nu veţi mai beneficia de o asemenea ocazie de a avansa social în următorii 28 de ani, aşa că nu este bine să irosiţi darul universului.

HOROSCOP 2016 URANIA. PEȘTI  În 2016 Uranus îşi va continua călătoria prin semnul Berbecului, în a doua casă din horoscopul vostru, cea a banilor şi resurselor personale. Situaţia voastră financiară poate să fie destul de schimbătoare, cu schimbări neaşteptate. Deşi Uranus poate fi şi sursa unei surprize plăcute, cum ar fi un noroc brusc, de genul primirii unei moşteniri sau în urma încheierii unei poliţe de asigurare, este probabil ca acestea să reprezinte ceva mai puţin decât v-aţi aştepta sau să implice o serie de condiţii speciale sau alte greutăţi.

Uranus poate aduce cheltuieli în plus, dar şi şanse nesperate şi probabil deja aţi experimentat ambele posibilităţi, de când Uranus a intrat în Berbec, în anul 2012. Probabil deja v-aţi obişnuit cu evenimentele neaşteptate şi neobişnuite pe care Uranus vi le aduce. Veniturile obţinute vor fi variabile şi în 2016, puteţi avea câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente.

HOROSCOP 2016 URANIA. HOROSCOP 2016 DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ. BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Citește mai multe AICI. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button