BAZAR

HOROSCOP 2016. Ce vă rezervă astrele în anul 2016, potrivit astrologului Mariana Cojocaru

HOROSCOP 2016. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

HOROSCOP 2016 BERBEC. Este bine sa stiti ca in 2016 nu tot ce zboara se mananca. Lilith va fi in cea de-a 7-a casa a horoscopului, de aceea este bine sa intelegeti ca nu puteti sa schimbati oamenii dupa bunul plac. Atentie sa nu va asociati pagubos si exista riscul sa pierdeti banii, dar din vara.

HOROSCOP 2016 TAUR. Intre ciocan si nicovala, nu va intindeti mai mult ca va puteti trezi in incapacitate de plata sau in incapacitate de munca. Risc de tradari din mai incolo.

HOROSCOP 2016 GEMENI. Mercur retrograd de 4 ori indica 4 bariere in 2016 piedeici care va pot infrana elanul, 9 mai cu mercur in casa dusmanilor poate sa indice tensiuni si momente de cumpana.

HOROSCOP 2016 RAC. Fie painea cat de rea tot mai buna in tara mea, unii se vor intoarce acasa, altii vor merge afara ca la pomul laudat si exista riscul de dezmagire. Au un an foarte bun in plan relational. Pentru ca relatiile acestea nu sunt de ici de colo, trebuie sa mergi, sa fii activ si sa le cultivi si sa profiti de prea plinul care vine in zona relationala.

HOROSCOP 2016. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

HOROSCOP 2016 LEU. Din vara, Lilith intra in scoprion si indica faptul ca ori voi, ori cineva din familia, mama sau o ruda de gradul 1, poate avea probleme de sanatate. Stati cu ochii pe casa, pe bunuri pe echipamente. Leii au doua aspecte favorabile in 2016. Le da un vizionarism calculat si prin urmare ei fiind niste oameni activi si creativi vor sti sa transforme aceste energii in chestiuni concrete.

HOROSCOP 2016 FECIOARĂ. Un an al extremelor, plin de capcane, incercari si provocari. Fecioarele beneficiaza cum va spuneam de prezenta lui jupiter si de karma pozitiva. Se spunea ca int-un porcent de 70-80 % vor avea parte de un an de mare exceptie. Ca acolo unde este karma si jupiter marele noroc totul parca se muta in zona fecioarei si beneficiile, promovarea si ascensiunea vor aparea la nativii acestei zodii.

HOROSCOP 2016 BALANŢĂ. Incepand cu 22 mai, in mod special pentru ca atunci luna neagra paraseste zodia balantei care unora le provoaca tot felul de probleme, de sanatata in special sau tot felul de probleme profesionale. Cu adevarat noroc vor avea din 9 septembrie cand jupiter va intra in constelatia balantei, pentru cei sensibili, afectuosi si corecti.

HOROSCOP 2016 SCORPION. Atentie la persoanele invidioase, barfitoare care va pot trage presul de sub picioiare. Atentie si la sanatate.

HOROSCOP 2016. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe romaniatv.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button