ȘTIRI

HOROSCOP 2016 BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC. HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ, pentru 2016

HOROSCOP 2016 BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC. HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ, pentru 2016:

HOROSCOP 2016: BERBEC

DRAGOSTE

Nativii acestei zodii continuă să resimtă impulsul novator care îi îndeamnă să facă schimbări, să aducă ceva proaspăt şi inedit în viaţa lor, să se reinventeze. Toate acestea fiindcă Uranus este, în continuare, în Berbec. Nu sunt favorizate schimbările spontane, cu efect imediat, ci doar cele care au în spate o analiză prealabilă, o strategie cu bătaie pe termen lung. Din punct de vedere sentimental, ianuarie, februarie şi prima decadă din martie par să pună relaţiile Berbecului în legătură cu dezvoltarea personală, cariera şi vizibilitatea publică.

În septembrie, Jupiter intră, plin de frumoase promisiuni, în casa cuplului Berbecului, unde va rămâne pentru mai bine de un an de zile. Cei care sunt singuri vor reuşi să-şi găsească partenerul ideal abia la finalul anului.

CARIERĂ

Cu Saturn în tranzit prin casa a noua a Berbecului, 2016 şi 2017 sunt ani de reorganizare a scărilor de valori, de aprofundare a teoriilor şi conceptelor, ani importanţi pentru edificarea sau desăvârşirea propriei filosofii de viaţă. Totuşi, indiferent cât de profund şi serios ar privi lucrurile, este recomandat să se ferească de dogme, idei fixe şi abordări rigide.  

Anul 2016 este pentru Berbeci un an excelent în ceea ce priveşte studiul, perfecţionarea profesională şi pregătirea terenului pentru ascensiunea în carieră. Acest an poate să aducă Berbecilor destule satisfacţii în muncă: oferte de lucru interesante, recompense pe măsura eforturilor, evidenţiere crescută, aprecieri etc.

În prima parte a lui 2016 este recomandat să păstreze o anumită prudenţă financiară, să te fereşti de deciziile hazardate şi de erorile de apreciere privind resursele şi posibilităţile. Noi colaborări sau contracte sunt de aşteptat în ultimele luni ale anului.

Berbecilor li se recomandă, de asemeni, să fie precauţi şi în ceea ce priveşte călătoriile la distanţă şi contactele cu străinii sau cu cei aflaţi departe. 

 HOROSCOP 2016 BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC. HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ, pentru 2016:

HOROSCOP 2016: TAUR

DRAGOSTE

În general, relaţiile Taurilor nu trec prin cea mai fericită perioadă, iar asta indiferent că este vorba de cuplu, asocieri, colaborări sau amiciţii. Există posibilitatea să se reactiveze probleme mai vechi, să afli lucruri care te supără sau te dezamăgesc, să comiţi erori de apreciere, să traversezi situaţii neclare, greu de definit.  În plan sentimental, Jupiter, Marele Benefic, se află în casa iubirii Taurului încă din august 2015 şi va rămâne acolo până în septembrie 2016.

Sănătatea Taurilor se încadrează în limite normale în 2016, ba chiar se întrevede un surplus de energie.

CARIERĂ

Viaţa profesională a Taurilor poate fi pe alocuri frustrantă, nesigură sau dificilă până în septembrie 2016, dar găseşte calea spre înflorire în ultimele luni ale anului. Cu toate ca există şi momente în care Taurii pot avea intuiţii remarcabile sau idei ingenioase din care pot face bani buni, finanţele pot fi o sursă de nelinişte, griji sau insatisfacţii în primele trei trimestre din 2016, mai ales în cazul în care complicaţiile sunt legate de un parteneriat.

Aflat pe termen lung în casa voiajelor şi a gândirii abstracte a Taurului, Pluto primeşte o mână de ajutor de la Jupiter în primele 8 luni ale anului 2016. Trigonul format între Pluto şi Jupiter îţi ascute simţul de explorator şi te cheamă să călătoreşti către destinaţii îndepărtate, încărcate de semnificaţii şi mister. Te mai îndeamnă să sapi adânc în grădina cunoaşterii superioare, acolo unde rodesc studiul, cultura şi spiritualitatea.

 HOROSCOP 2016 BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC. HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ, pentru 2016:

HOROSCOP 2016: GEMENI

DRAGOSTE

Pentru nativii acestei zodii, 2016 este un an important pentru casă şi familie. Îşi pot cumpăra, construi, extinde sau moderniza un spaţiu de locuit, se pot muta într-o locuinţa mai mare sau măcar îşi pot cumpăra unele bunuri de folosinţă îndelungată care sporesc estetica, confortul sau valoarea domiciliului. În plan sentimental, 2016 nu este chiar cel mai exuberant an pentru Gemeni.

Primele nouă luni din 2016 s-ar putea dovedi problematice şi pentru relaţiile de cuplu, prietenie, asocieri şi colaborări. Situat în casa parteneriatelor Gemenilor, Saturn te face să ai exigenţe mai mari vizavi de ceilalţi, sau, invers, să te loveşti de lipsă de cooperare, bunăvoinţă şi flexibilitate din partea acestora. Ai nevoie de multă răbdare şi diplomaţie pentru a evita ciocnirile şi chiar rupturile, mai ales în perioada martie-mai şi în luna august 2016, când în casa parteneriatelor Gemenilor se va afla şi temperamentalul dar conflictualul Marte.

CARIERĂ

Cariera Gemenilor decurge şi ea destul de dificil până în toamnă. Climatul relaţional şi profesional se îmbunătăţeşte considerabil începând din septembrie 2016. Anul 2016 este însă interesant sub aspectul activităţilor colective, organizaţionale sau care reunesc laolaltă mai mulţi oameni care au obiective comune.

HOROSCOP 2016 BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC. HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ, pentru 2016:

HOROSCOP 2016: RAC

DRAGOSTE

2016 vine cu o mulţime de noutăţi pentru Rac, care reuşeste să se apropie din nou de familie şi care îşi poate găsi, in final, o persoana pe care să se bazeze. Cele mai romantice luni pentru Raci sunt iunie, iulie şi noiembrie. Tensiunile tind să se concentreze mai ales în primăvară, în august şi octombrie. 

În 2016 poţi cunoaşte oameni cu care vei lega ulterior strânse relaţii parteneriale (prietenie, colaborare, asociere, cuplu) sau care vor avea efecte benefice asupra familiei ori a proprietăţilor. 

CARIERĂ

Până în septembrie 2016, Jupiter facilitează Racilor accesul la informaţie şi îi ajută să asimileze uşor ideile noi. Este o perioadă în care Racii ar face bine să citească, să scrie, să se aboneze la ziare şi reviste, să facă şcoala de şoferi, să înveţe o limbă străină, să facă un curs care îi atrage sau o călătorie de studii. Tot datorită lui Jupiter, Racii devin mai dezinvolţi, stabileşc mai uşor contacte, li îmbunătăţeşte stilul de comunicare sau de negociere. Casa relaţiilor Racului este marcată în continuare de Pluto, care-şi exercită influenţa în cea mai mare parte a timpului la nivel subtil.

Începând din septembrie 2016, realizările principale vizează căminul, familia şi proprietăţile imobiliare. Este posibil să investeşti, să renovezi sau să te muţi într-un loc mai plăcut, mai mare, mai valoros. Pe tot parcursul anului 2016, Saturn te atacă în zona responsabilităţilor: muncă multă, obositoare, insuficient remunerată, împletită cu tot felul de obligaţii casnice, familiale sau de altă natură. Pe de altă parte, Saturn face un aspect armonios cu Uranus, situat în casa carierei Racului, facilitând producerea unor schimbări înţelepte şi bine coordonate în domeniul profesional.

Şi tot Saturn este cel care încearcă să-ţi submineze sănătatea: slăbeşte organismul, permite instalarea unor boli cronice, derivate dintr-un mod de viaţă neadecvat sau de natură saturniană (care au de-a face cu oasele, articulaţiile, pielea, părul, dinţii, absorbţia de minerale sau de vitamina D, formarea de calculi etc.).

Citește restul horoscopului pe eAstrolog.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button