HOROSCOP 20 IULIE 2016, MIERCURI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
19 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 20 IULIE 2016, MIERCURI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP 20 IULIE 2016, MIERCURI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Balanta

Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, deoarece planeaza un oarecare pericol peste banii tai. Ori s-a infiltrat cineva in treburile tale care are interese nu tocmai corecte vis-a-vis de bunurile tale, ori chiar tu esti gata sa faci o eroare capitala din care tu sau altcineva ar putea avea enorm de pierdut. Stai cu ochii pe rest la cumparaturi, pe portofel in aglomeratie, pe cheia de la casa, pentru ca o clipa de neatentie te poate lasa fara un obiect de pret. Dar si tu incearca sa stai cat mai departe de ispita de a apela la tertipuri incorecte pentru a obtine ceva important!

Scorpion

Lupta ca sa nu te lati atras intr-o capcana periculoasa de catre cineva cu intentii nu tocmai curate. S-ar putea sa para ca-ti vrea binele, te inconjoara de gesturi prietenesti si calde, dar va veni o clipa cand intuitia iti va atrage atentia asupra adevaratelor sale ganduri si te va zgudui un pic, ca sa te trezesti. Daca in joc e fericirea ta si a celor dragi tie, vei lua imediat atitudine, deci asculta ce-ti transmite vocea ta interioara, care joaca rolul unei antene extrem de fine a celor mai sensibile vibratii joase, deoarece, daca cineva cu ganduri negative s-a infiltrat in mediul tau intim, imediat va da alarma si vei ridica imediat scutul de protectie.

Sagetator

Iubirea nu e doar un gest continuu de daruire, ci trebuie sa si ceri ceva de la cel din fata ta, altfel nu va face decat sa extraga de la tine, iar si iar, toata portia de energie care-l face fericit iar tu cu ce ramai? Invata sa si pretinzi, dar fa-o in cel mai altruist si generos mod, ca nu cumva sa creada ca dai semne de egoism. A cere atentie, a cere semne de iubire, a cere sa ti se si ofere ceva in schimb nu e deloc egoism, ci e normalitatea oricarei iubiri adevarate, care e un schimb continuu de vorbe si gesturi frumoase. Daca doar unul din voi s-ar rasfata in iubirea celuilalt, care devine astfel motor principal de energie, iubirea s-ar putea consuma rapid.

Capricorn

Inima te cheama in alta parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag tie nu poate fi acum langa tine si incerci sa mai reduci distantele stand ore in sir la telefon sau trimitandu-i mesaje de afectiune pe toate caile accesibile. Daca ai ocazia de a calatori, ai sansa de a trece printr-un loc cu o incarcatura emotionala aparte, de parca tanjeai sa ajungi din nou pe acolo sau visai sa treci vreodata prin acel spatiu caruia ii acorzi semnificatii deosebite. Te vei intoarce acasa fericit pentru ca ti-ai implinit visul!

Varsator

Munca ta a ajuns intr-un impas in care esti nevoit sa stai si sa chibzuiesti o vreme incotro e mai bine sa mergi. Ambele variante pe care le ai la dispozitie au si avantaje si dezavantaje, tocmai de aceea ti-e atat de greu sa o alegi pe una din ele. Ar fi imposibil sa incerci sa le duci pe amandoua dupa tine, deci, vrei, nu vrei trebuie sa alegi totusi una! Chiar daca te decizi asupra uneia dintre directii, mereu vei ramane cu gandul la cealalta punandu-ti intrebarea ce-ar fi fost daca alegeai invers? Asuma-ti decizia si nu te mai gandi la alternative tardive.

Pesti

Esti pe cale sa atingi bunastarea datorita resurselor fantastice pe care le detii. Esti un motor de energie care ruleaza la turatie maxima, deci pune la treaba creativitatea si puterea ta de munca pentru a scoate la lumina lucruri generatoare de prosperitate in viata ta. Abundenta financiara se naste din abundenta de idei, deci tu nu trebuie sa astepti ceva din senin, ci sa te apuci chiar tu de treaba, pentru ca ai atatea cai de a castiga ceea ce iti doresti. Pune mana pe lopata, ar spune cineva, si asta si faci, metaforic vorbind, investind tot ce stii intr-o directie aducatoare de belsug. Ceea ce iese de aici e cea mai de pret bogatie a ta!

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies