HOROSCOP 20 APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
19 apr. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 20 APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP 20 APRILIE 2016 Berbec

Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de acest ragaz, pentru ca poate fi de folos pentru a-ti face ordine prin ganduri si a gasi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Dupa o perioada de detasare binefacatoare, te intorci la vechile probleme cu multe solutii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauza poate fi de bun augur pentru a continua dupa aceea cu alt tonus.

HOROSCOP 20 APRILIE 2016 Taur

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu un ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la capat, deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet cu continua sa spui cu tarie ca se poate!

HOROSCOP 20 APRILIE 2016 Gemeni

Din conflictele dintre generatii, vor avea castig de cauza cei tineri, pentru ca au alta viziune asupra lucrurilor si stiu sa-si argumenteze mai bine ideile. Cei maturi doar vor sa se impuna prin experienta, varsta si bagaj de cunostinte acumulat in timp, insa tinerii apeleaza la alte arme, mult mai convingatoare: la indrazneala, la un dram de tupeu in plus, la energie fizica mai mare decat cei maturi, care vor da semne de epuizare dupa primul efort mai semnificativ.

HOROSCOP 20 APRILIE 2016 Rac

Banii au un scop pozitiv astazi: acela de a oferi o bucurie unui numar mai larg de persoane. Esti darnic, gata de gesturi umanitare sau macar sa faci cinste prietenilor tai cu o ocazie speciala. Nici nu te uiti la bani daca ei sunt cheltuiti cu acest scop: acela de a aduce zambetul pe chipul celor pe care ii ai aproape. Si afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse in ultima vreme la un proiect in care ai investit tot ce aveai mai bun in tine. Esti convins ca viata iti ofera triplu decat oferi, de aceea dai cat poti!

HOROSCOP 20 APRILIE 2016 Leu

Esti un om de actiune iar felul in care investesti energie si entuziasm in proiectul la care iti aduci contributia cu pasiune este motorul principal care te duce la roadele cele mai bune. Nu te opri din elan, acesta este ritmul potrivit pentru a duce mai departe ce ai inceput, deci nu trebuie sa micsorezi pasul pentru nimic in lume. Nu te gandi nici la oboseala, nici la piedici, nici la eventuale scapari, ci acum conteaza doar rezultatul final. Tu esti acum ca o sageata care a pornit deja din arc, zboara la viteza maxima, deci nu mai poate fi intoarsa din drum, iar singura sa destinatie e tinta. Pregateste-te de impactul maxim caci obiectul tau e: punct ochit, punct lovit!

Citeşte restul horoscopului pe acvaria.com

Cookies