HOROSCOP 2 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
02 oct. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 2 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 2 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Abordezi o atitudine falsa in urma unui eveniment care nu s-a terminat asa cum ai fi dorit, dar nu vrei sa recunosti nici in ruptul capului ca ai fi ranit sau dezamagit. Pe cine vrei sa pacalesti? Cineva te cunoaste atat de bine ca simte imediat in comportamentul tau ca se petrece ceva neplacut. Accepta-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei elibera supararea intr-o discutie intre patru ochi. Spune-i ce te doare si vei scapa de un mare stres!

Taur

Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli in cea mai buna stare emotionala. In loc sa te inarmezi cu rabdare, cu energie pozitiva, cu incredere, te lasi coplesit de pesimism si negativism. Il iei pe nu pot in brate si la tot ce ti se cere, te retragi, fara macar sa incerci sa vezi ce iese. Uneori, chiar si pesimismul poate fi motivatia de a lua taurul de coarne si a porni intr-o directie mai buna, deci nu te lasa coplesit de oboseala psihica ce te cuprinde, ci transforma insatisfactia in ambitia de a arata ca esti in stare de miracole chiar si cand conditiile nu sunt prielnice succesului. Poti, capul sus!

Gemeni

Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

Rac

Ai ceva pe suflet, dar nu e bine sa pastrezi totul inchis in tine. Cauta persoana cea mai potrivita pentru a-i face o marturisire sincera, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa aceea. Exista cineva alaturi de tine care merita increderea ta, merita sa-i spui ce te doare, ce te macina, ce-ti provoaca teama, deoarece sfaturile pe care ti le va oferi vor fi de mare valoare. De fapt, el iti va impartasi din experienta sa de viata, pentru ca a trecut si el prin momente similare celor prin care treci tu acum si stie exact ce trebuie facut ca sa depasesti impasul. Deschide-ti inima in fata lui, spune-i ce simti, apoi urmeaza-i indrumarile.

Leu

Ferchezuieste-te, aranjeaza-te si iesi in lume, in medii cat mai populate si cat mai diverse, pentru ca exista sansa de a fi remarcat de cineva special. Daca dragostea lipseste din viata ta, in acest moment, azi se poate rezolva cu bine si acest punct lipsa, pentru ca apare ocazia de a intalni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totusi, dragostea nu ti se ofera pe tava, ci trebuie sa vii si tu in intampinarea ei, daruind cat mai mult, nu doar asteptand sa ti se spuna vorbe frumoase.

Fecioara

Mai prudent si poate si mai temator din fire, privesti cu nesiguranta spre zilele care vin, de parca ai presimti ca urmeaza evenimente pe care nu stii cum le vei gestiona. Lasa orice frica deoparte si porneste cu capul sus, cu planuri marete, cu mai multa incredere in capacitatea ta de a face fata provocarilor. Stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi, ca atare nu trebuie sa spui ca nu poti, ca nu stii, ca nu meriti. Ba da, toate sunt posibile daca il iei pe da in brate si crezi cu tarie in calitatile tale de a reusi orice ti-ai propune!

Balanta

Nu te poti integra in mediul in care nimeresti astazi, pentru ca lumea discuta doar despre lucruri neimportante, despre rutina de zi cu zi, despre maruntisuri care pe tine nu te preocupa absolut deloc. Nu-ti poti gasi locul printre acestia, deoarece ei sunt obsedati de nimicuri pe care tu nici macar nu le remarci, daramite sa le si discuti cu ardoare? Te simti exclus din acel mediu tocmai datorita nivelului diferit in care privesti lucrurile, dar decat sa te cobori la nivelul lor si sa discuti despre nimicuri, mai bine sa ramai pe din afara, cautand oameni cu care te simti pe aceeasi lungime de unda.

Scorpion

Toate lucrurile potrivite vin exact la momentul potrivit, deci nu pretinde alt ritm de evolutie, deoarece acesta este cel mai bun pentru tine. Chiar daca ajungi mai lent la anumite scopuri, chiar daca rabdarea iti este pusa din greu la incercare, merita sa accepti aceasta evolutie lenta, pentru ca tot ce intalnesti pe parcurs are un rost, la urma urmei. Nu grabi lucrurile, nu sari peste etape, nu renunta daca nu ajungi repede acolo unde doreai, ci mergi pas cu pas, etapa cu etapa, convins ca asa e cel mai bine pentru rezultatele care te asteapta la capat.

Citeste continuarea pe huff.ro.

Cookies