HOROSCOP 2 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

de:
01 mart. 2016
0 Afișari
 HOROSCOP 2 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

HOROSCOP 1 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VÂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP 2 MARTIE, BALANŢĂ

O zi agitata pentru Balante, cu multe probleme de rezolvat pe diferite planuri. Nu este exclus sa va confruntati cu dificultati de natura financiara. Aveti toate sansele sa va mobilizati exemplar resursele de creativitate si energie si sa faceti fata cu brio.

Dupa o zi grea dar incununata de succes, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa petreceti seara in sanul familiei si sa va bucurati de tihna caminului.

HOROSCOP 2 MARTIE, SCORPION

Scorpionii ar face bine sa puna astazi afacerile si activitatea profesionala pe planul doi, din cauza configuratiei astrale care le scoate in cale diverse obstacole si chiar capcane. In cazuri extreme, nu este exclus ca deciziile luate azi in afaceri sa conduca la pierderi importante. In schimb, este o zi favorabila activitatilor casnice si relatiilor cu cei dragi.

HOROSCOP 2 MARTIE, SĂGETĂTOR

S-ar putea sa fiti tentat sa incepei un nou proiect de afaceri sau o noua activitate la locul de munca, dar configuratia astrala de azi arata ca ati face mai bina sa va mai ganditi doua-trei zile. Se pare ca pierdeti din vedere un aspect important, care poate sa va dea peste cap toate planurile. In schimb, astrele sunt favorabile vietii de familie si relatiei cu partenerul de viata. Nu pierdeti ocazi sa petreceti o seara minunata alaturi de cei dragi!

HOROSCOP 2 MARTIE, CAPRICORN

Desi sunteti pus pe treaba ca intotdeauna, se pare ca nu prea sunteti in forma si nici intuitia nu va este de mare ajutor. Prin urmare, azi sunt recomandate activitatile simple, de rutina, in care riscurile sunt minime. In orice caz, nu este momentul sa luati decizii importante sau sa demarati proiecte ori afaceri noi, cu miza importanta. Aveti tendinta sa refuzati comunicarea cu cei din jur, iar asta ar putea sa genereze neintelegeri mai ales in relatiile cu cei dragi.

HOROSCOP 2 MARTIE, VĂRSĂTOR

Varsatorii sunt azi intr-o forma excelenta din punct de vedere intelectual si creativ. Este cel mai bun moment pentru a pune la cale proiecte de afaceri si strategii. Fiindca aceasta situatie nu va dura mult, ar fi bine sa va organizati cat mai eficient, astfel incat sa puteti profita la maximum de acest moment favorabil. Totusi, domeniile cele mai favorizate de astre azi sunt activitatile casnice si relatiile cu familia. Aveti ocazia sa petreceti seara impreuna cu cei dragi si sa comunicati pe indelete.

HOROSCOP 2 MARTIE, PEŞTI

S-ar putea sa nu fiti intr-o stare de spirit prea buna. Nu este exclus sa aveti impresia ca persoana iubita va neglijeaza. Daca aveti posibilitatea sa stati de vorba cu un prieten despre ceea ce va framanta, nu ratati ocazia! In orice caz, cel mai rau lucru pe care il puteti face este sa „fierbeti in suc propriu”. Chiar daca aveti tendinta de a va izola in tacere, nu evitati dialogul cu partenerul de viata!

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro. 

Cookies