HOROSCOP 2 AUGUST 2016, MARŢI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
01 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 2 AUGUST 2016, MARŢI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Balanta

Ai impresia ca lumea nu te intelege, ca interpreteaza gresit tot ce spui, dar nu cumva exagerezi un pic si tu cu supararea? O faci pe bosumflatul, te enervezi pe oricine, in loc sa explici mai clar ce e in mintea ta. Daca tu esti laconic in comunicare si vrei ca lumea sa inteleaga din zbor ceea ce doresti sa le transmiti, fii sigur ca se vor naste mari dispute pe seama ideilor tale. Tine cont de multele intrebari care vin acum catre tine, pentru ca daca lumea te bombardeaza acum cu intrebari, e semn ca nu te-ai exprimat coerent si ar fi bine s-o iei pas cu pas cu detalii mai multe pana ce mesajul tu ajunge corect la tinta.

Scorpion

Chiar daca toate pareau sa evolueze ca la carte, nu fi chiar atat de sigur ca se va mentine aceeasi linie constanta pana la capat. Azi te poti trezi cu un obstacol fulgerator picat din senin in fata caruia trebuie sa te adaptezi rapid. Nu ai timp de gandire, ti se cere o reactie spontana, pe loc, care sa repare totul repede. Te vei descurca, totul e sa fii deschis la alternative, la solutii ad-hoc, deci sa nu insisti sa urmezi neaparat un anumit tipar dinainte prestabilit. Sunt momente cand se cere sa fii original, creativ, sa prinzi din zbor si alte idei, ca atare lupta cu teama de schimbare, cu rigiditatea ta sau a altora, cu diversele conditii stricte care nu te lasa sa te misti in voie.

Sagetator

Ai toate sansele sa-ti vezi un mare vis implinit, dar primul pas catre acest scop e sa-l vezi cu ochii mintii deja materializat. Construieste in gand, in inima, in suflet ceea ce ai dori sa existe aievea in viata ta, pentru ca asa transmiti Universului ce iti doresti cu adevarat. Ai putea intalni azi pe cineva care ii impartaseste visul, care a reusit sa si-l implineasca pe al lui, candva, si acum ofera sfaturi concrete pentru a te ajuta sa-l indeplinesti si pe al tau cat mai repede. Urmeaza-i indrumarile, pentru ca el vorbeste din proprie experienta. Ofera o reteta de succes ca sa nu mai ratacesti si tu pe cai laturalnice in drumul tau spre visul cel mare.

Capricorn

Pornesti intr-o noua aventura, dar trebuie sa faci acest pas cu un dram de maturitate, ca sa n-o iei in gluma. Nu e o joaca, desi la inceput pare doar o tatonare, dar dupa primii pasi vei vedea ca se complica lucrurile si nu ai voie sa te distrezi pe seama drumului tocmai inceput. Ar fi perfect daca ai avea si o strategie foarte bine pusa la punct, pe etape clare, sa nu faci nimic la voia intamplarii, si sa te gandesti la acest demers pana departe, pana la ultimele capitole. Chiar daca acum vezi doar etapa aceasta sau pe cea imediat urmatoare, gandeste-te ca orice gest facut acum va avea efecte pe termen lung de acum incolo.

Varsator

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga. Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare calitatile tale legate de rabdare si prudenta in evolutia lenta, pas cu pas, pentru ca esti constient ca nu se ajunge repede la scopul tau cel mai important din acest moment. Ar fi bine sa-ti unesti fortele cu persoane cu interese similare, ca sa va sustineti unii pe altii in lungul drum pana la implinirea acestui tel. Simpla ta prezenta devine un exemplu viu ca se poate, pentru cei carora le cam lipseste increderea.

Pesti

Vestea care soseste azi pe cale oficiala te pune pe ganduri sau te ingrijoreaza un pic, pentru ca nu este informatia pe care o sperai. Pe moment, esti deceptionat, gata sa abandonezi un proiect pentru ca nu apare raspunsul necesar, dar dupa ce vei depasi primul impact negativ, vei descoperi ca tot ai ceva de castigat de pe urma acestei stiri, deci nu trebuie sa o respingi din start. Tot e ceva decat deloc, vei spune, si te vei adapta din mers la noile conditii astfel incat sa poti merge mai departe fara sa strici nimic.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies