HOROSCOP 19 IULIE 2016, MARŢI. ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

de:
18 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 19 IULIE 2016, MARŢI. ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

Balanta

Porti pe umerii tai responsabilitati majore pe care ti le-ai asumat din dragoste pentru ceilalti. Ca e vorba de un rol central in familie sau de un rol social dedicat unei mase mai largi de oameni, iti porti povara cu mandrie, cu bucurie chiar, constient ca e foarte importanta contributia ta la bunul mers al lumii in care traiesti. Familia asteapta de la tine solutii si decizii, dar si societatea se bucura de ceea ce ai tu de oferit, pentru ca nu esti doar un membru oarecare al societatii, ci unul de vaza, care detine cheia intr-un moment esential.

Scorpion

Nu asculta de cei care rad de visele tale. Conteaza ce simti tu in privinta planurilor tale, daca tu te simti in stare sa le implinesti, daca tu crezi cu tarie in ele, deoarece unii oricum nu stiu altceva decat sa taie elanul celor care au curaj sa viseze. Tu deja vezi cu ochii mintii acel scop atins, acel plan ridicat, deci nici nu-i auzi de cei care fac haz de planurile tale. La originea superficialitatii cu care trateaza ei pe visatori se afla incapacitatea lor de a-si atinge marile teluri in viata si, daca ei nu pot, au tendinta de a-i pune si pe ceilalti in aceeasi oala. Ambitioneaza-te si mai tare ca sa le demonstrezi ca tu poti, si nu tine cont de glumele lor deplasate!

Sagetator

Anturajul nu te ajuta deloc in ceea ce vrei sa realizezi, pentru ca te influenteaza negativ, te tine pe loc, te face sa te indoiesti chiar si tu de sansele tale de succes. Decat in asemenea mediu ostil si nefast, mai bine te-ai descurca singur, pentru ca nu primesti nici un stimulent de la astfel de oameni. Daca ei au trecut prin esecuri in situatii similare, nu inseamna ca nu mai are rost sa incerci si tu. Fiecare cu norocul lui, la urma urmei, si tie s-ar putea sa-ti iasa perfect, ca atare ramai imun la incercarile lor de a te opri din elan. Nu te lasa coplesit de vaicarelile lor si de povestile lor cu final trist.

Capricorn

Viitorul arata foarte bine pentru ca se intrezareste undeva la orizont o perspectiva extrem de promitatoare. Fa tot posibilul sa ajungi cat mai repede acolo, pentru ca pare un mare vis implinit, un apogeu atins pe forte proprii. Vei culege foarte curand roadele muncii tale de pana aici, dar mai ai totusi o ultima etapa de parcurs, dar cand esti atat de stimulat de ceea ce te asteapta la capat, prinzi si mai multa energie pentru a face pasi mari intr-acolo. Incearca sa nu te lauzi la toata lumea cu succesul tau viitor, ci mai intai ajungi acolo si abia dupa aceea meriti felicitari!

Varsator

Ai de ales dintre doua lucruri la fel de neplacute, dar oricum nu poti scapa de ele. Pana la urma, chiar daca nu-ti convine deloc situatia, tot ca trebui sa spui clar incotro mergi, dar ar fi bine sa te rupi de gandul catre cealalta varianta, gandindu-te dupa aceea ce-ar fi fost daca o alegeai pe cealalta. Ai ales, gata, mergi pe aceasta cale, chiar de-ar fi sa ti se para ca alt sens avea rezultate mult mai bune. Ba nu avea, dezavantaje si riscuri existau pe ambele cai de evolutie, deci se poate spune ca ai ales raul cel mai mic. Ocupa-te de asta pana la capat, fara sa mai privesti inapoi si nici in curtea vecinului.

Pesti

Nu prea ai cu cine colabora eficient, in ciuda dorintei tale de a construi ceva concret. Cand te uiti in jur, e cam gol sau, chiar daca te afli in cel mai aglomerat mediu, nu ai parte de tovarasi prea cooperanti. Toate propunerile tale raman fara ecou, nu ating coarda celor care te asculta, ca atare, daca vrei o zi de succes, fa pe cont propriu tot ce ti-ai propus. Nu apela la altii pentru ca unii spun nu din start ori din comoditate, ori din neincredere (in tine sau in fortele lor), ori dintr-un dezinteres vizibil. Tu, in schimb, ai un interes foarte bine stabilit si nu pierzi timpul degeaba: te apuci de treaba, in ciuda tuturor afronturilor si lucrurile chiar evolueaza!

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies