BAZAR

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: 

Horoscop 19 februarie 2016, Berbec:
Activităţile de care vă ocupaţi astăzi par a fi mult mai dificile şi mai stresante decât vă aşteptaţi; pentru a rezolva toate problemele cu care vă confruntaţi, se prea poate să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri majore. Seara, în schimb, este una destul de liniştită.

Horoscop 19 februarie 2016, Taur:
În prima parte a zilei de vineri trebuie să încercaţi să vă abţineţi de la a lua măsuri active; pot apărea câteva probleme pe care cu greu reuşiţi să le rezolvaţi. În schimb, axaţi-vă pe planuri şi viitoarele proiecte. Aveţi multe idei bune cu care vă puteţi impresiona şefii.

Horoscop 19 februarie 2016, Gemeni:
Ziua de vineri vine cu multe noutăţi frumoase pentru voi; chiar dacă sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi destul de repede acestor schimbări, rămâneţi cu zâmbetul pe buze deoarece ştiţi că este în favoarea voastră. Spre seară, aveţi parte de o discuţie nu tocmai plăcută cu partenerul de cuplu.

Horoscop 19 februarie 2016, Rac:
Ziua de vineri vă poate aduce multe veşti neaşteptate. Pentru schimbările pe care vreţi să le faceţi în viaţa profesională, aveţi nevoie de fonduri suplimentare. Astrele vă recomandă să nu faceţi împrumuturi la prieteni pentru că este posibil să apară mici probleme în relaţia voastră.

Horoscop 19 februarie 2016, Leu:
Prima parte a zilei de vineri se anunţă a fi una destul de complicată, cu multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi; totuşi, rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să rezolvaţi toate sarcinile. Spre seară, partenerul de cuplu sau un membru al familiei vă poate surprinde cu un cadou frumos.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button