HOROSCOP 18 MAI 2016. HOROSCOP zilnic Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești

de:
17 mai 2016
2 Afișari
HOROSCOP 18 MAI 2016. HOROSCOP zilnic Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești

Horoscop 18 mai 2016, Fecioară:
Cu zâmbetul pe buze vă ocupaţi fără nicio problemă de toate sarcinile suplimentare primite de la şefi; sunteţi atenţi la detalii şi reuşiţi să veniţi cu idei şi planuri benefice pentru viitorul companiei. Seara poate fi una emoţională; o persoană foarte dragă are nevoie de ajutorul vostru.

Horoscop 18 mai 2016, Balanţă:
Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi compromisuri majore în viaţa profesională astfel încât lucrurile să se aranjeze în favoarea voastră; relaţia cu mulţi dintre partenerii de afaceri se va schimba radical. Lăsaţi-vă purtaţi de intuiţie şi, cel mai important, nu acceptaţi sfaturile oamenilor din jurul vostru. Voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi.

Horoscop 18 mai 2016, Scorpion:
Încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o veste neaşteptată; şefii vă conving să vă amânaţi toate planurile pentru următoarea perioadă deoarece vă trimit într-o călătorie de afaceri alături de o echipă de oameni. Urmează să vă ocupaţi de un proiect extrem de important.

Horoscop 18 mai 2016, Săgetător:
Vă aflaţi într-o perioadă mai dificilă, în care foarte multe lucruri se schimbă în viaţa voastră; din fericire, sunteţi foarte siguri pe voi şi aveţi mare încredere în faptul că aceste schimbări vă vor aduce doar beneficii. Pe plan profesional, ştiţi foarte bine cum să vă negociaţi contractele.

Horoscop 18 mai 2016, Capricorn:
Astăzi puteţi întâmpina mici dificultăţi în relaţiile cu partenerii de afaceri; însă, dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să întoarceţi chiar şi cea mai problematică întâlnire în favoarea voastră. Încercaţi să fiţi foarte atenţi la legătura pe care o creaţi cu oamenii din jurul vostru.

Horoscop 18 mai 2016, Vărsător:
După o perioadă mai dificilă pe plan financiar, decideţi că este timpul să faceţi câteva schimbări. Decizia voastră vine chiar astăzi, când puteţi primi o sumă de bani destul de mare. În cazul în care vă gândiţi să o investiţi, astrele vă recomandă să vă consultaţi cu partenerul de cuplu.

Horoscop 18 mai 2016, Peşti:
În ciuda tuturor problemelor pe care le aveţi de rezolvat miercuri, reuşiţi să fiţi cu zâmbetul pe buze; chiar şi în relaţia cu partenerii de afaceri, aveţi multă răbdare şi încercaţi să îi atrageţi pe toţi de partea voastră. Seara este una liniştită, petrecută alături de persoana iubită.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies