HOROSCOP 18 IULIE 2016, LUNI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
17 iul. 2016
0 afișări
HOROSCOP 18 IULIE 2016, LUNI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 18 IULIE 2016, LUNI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

BERBEC

Te preocupa mult starea de sanatate ale celor mai in varsta din familie. Un parinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme si tu incerci sa-i fii alaturi cat poti. Esti pregatit sa-ti asumi sarcini pentru binele lui, chiar de-ar fi sa-ti sacrifici complet programul doar pentru a-l ingriji. E modul tau de a-i arata cat de mult apreciezi grija pe care si el ti-a oferit-o candva, acum fiind randul tau sa-i fii de ajutor la greu. Ba chiar te simti mai bine ca vezi macar o schita de zambet de multumire pe chipul sau, ceea ce-ti da incredere ca prezenta ta i-a fost de ajutor.

TAUR

Compara-te fara teama cu ceilalti, pentru ca ai sa descoperi ca ai o multime de atuuri care te favorizeaza. Chiar daca iti masori fortele cu altii dintr-o categorie superioara celei din care faci parte (ca varsta, ca rang social, ca experienta), nu ai deloc motive sa fii nemultumit, pentru ca sigur ai tu un as in maneca ce te va propulsa in frunte. Ai incredere in valoarea ta, in suprematia ta in anumite privinte, deci lasa teama si modestia la o parte si vino alaturi de cei foarte buni si foarte puternici pentru a-ti demonstra talentele. Rezultatul obtinut iti va confirma sentimentul care te face sa spui: da, frate, sunt bun!

GEMENI

Nu te crampona de scopul pe care ti l-ai ales, ci, odata propus, lasa-ti visul sa curga cum vrea el, fara sa controlezi neaparat evolutia acestuia. Gata, ai emis dorinta in univers, acum relaxeaza-te si lasa-te purtat de curentul care te va duce exact acolo unde e mai bine pentru tine. Cu cat incerci sa ghidezi tu torentul acesta de idei si de evenimente, cu atat ocolesti mai mult tinta finala, pentru ca este un rau care curge asa cum vrea el spre destinatie, deci lasa deoparte dorinta ta fantastica de a da ordine, de a organiza si de a programa totul in detaliu. Vine si succesul, dar nu cand vrei tu, si nici cum vrei tu!

RAC

Viata ofera intotdeauna in compensatie cate ceva, ca atare, daca tocmai ai renuntat la ceva, fii sigur ca vine imediat inlocuitorul perfect! Ai iesit dintr-o relatie nefericita? Nu-i nimic, vei incepe alta! Ai plecat de la un loc de munca, nemultumit de ce se petrecea acolo? Probabil deja cauti altul! Ca atare nu privi niciun abandon ca pe un esec, ci ca pe cea mai buna sansa de a porni spre altceva mai bun. Uneori, lucrurile nu merg asa cum ai dori tocmai pentru ca, altundeva, altceva e pus deoparte pentru tine. Cum ai gasi acea directie daca tu ai fi concentrat asupra altui sens? Spune deci stop si cauta noua tinta!

LEU

E timpul sa rupi odata corzile care te tot trag inapoi spre trecut. Esti atasat de evenimente de odinioara de parca inca ti-ai extrage seva din acele vremuri, desi au trecut demult si nu mai au nici un rol in ceea ce faci acum. Gata, ti-ai invatat lectiile atunci, ti-ai facut temele de rigoare, dar n-are rost sa tot cari dupa tine un adevarat paienjenis de fire care te conecteaza de ce ai facut candva. Imagineaza-ti ca tragi dupa tine mii de hamuri, mii de cabluri pe care le-ai conectat la evenimente de demult care ar fi trebuit sa fie demult date deoparte. Fa-o acum, caci e timpul sa te eliberezi!

FECIOARĂ

Ceea ce se naste azi in mintea ta are nevoie de o perioada de coacere inainte de a-si arata roadele, deci ai rabdare. Fii sigur ca exista o sincronizare perfecta in toate, ca vei merge incet-incet spre destinatia planurilor care acum prind contur, si totul va aparea in calea ta exact la momentul oportun. Nu incerca sa le controlezi tu pe toate, nu stabili termene fixe pe lista asteptarilor tale, ci tu doar emite dorinta in eter si vei vedea ce bine se aseaza toate, exact atunci cand le vine randul! Acum e doar momentul potrivit sa dai startul, sa iei decizia, sa faci primul pas, lasand curgerea fireasca a evenimentelor sa se desfasoare mai apoi in voie.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies