HOROSCOP 18 IULIE 2016, LUNI. ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

de:
17 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 18 IULIE 2016, LUNI. ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

Balanta

Vestile care sosesc de departe te ingrijoreaza, te pun pe ganduri sau te fac sa pierzi increderea ca planurile pe care ti le-ai facut inainte mai au sorti de izbanda. Nici calatoriile nu sunt de bun augur astazi, incat ar fi bine chiar sa le amani pe altadata. Ceva nu functioneaza conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate masina iti creeaza probleme sau ceea ce ar fi trebuit sa te astepte la destinatie lasa mult de dorit, incat deplasarile acestei zile sunt motiv de dezamagire profunda. Daca le poti lasa pe altadata, reprogrameaza-le fara sa stai pe ganduri.

Scorpion

Cineva drag trece printr-un moment mai dificil in care are multa nevoie de sustinerea celor din familie. Trebuie sa-i fii alaturi acum cand nu stie de ce sa-si mai lege sperantele, ca atare suportul tau si al celorlalti din casa este esential ca sa-si revina. Si tu ai trecut prin situatii similare si el ti-a stat alaturi si te-a imbarbatat, ca atare acum trebuie sa-i intorci serviciile. Cand vasliti mai multi la aceeasi barca, greutatile nu mai sunt la fel de mari iar orizontul se sa insenineaza mai repede, deci lasa propriile tale probleme deoparte si apleaca-te asupra celui care se afla azi in impas.

Sagetator

Nu ajunge doar sa vrei un anumit lucru, ci sa participi efectiv la constructia acelui detaliu la care visezi! Detii toate instrumentele pentru a pune in practica marile tale vise, ele sunt scopuri posibile si ajunge doar sa dai startul unei actiuni care va duce repede si eficient spre concretizarea acelui lucru. Poti inventa un scenariu detaliat care sa te duca la implinirea visului tau, dar nu uita care e cheia succesului in aceasta situatie: teoria e perfecta, te ajuta sa creezi ca un artist o reala capodopera, dar conteaza sa pui umarul efectiv la aceasta constructie, sa te implici, sa investesti energie si timp si totul va prinde viata chiar sub mainile tale!

Capricorn

Se apropie un eveniment pe care il astepti de multa vreme, fata de care nutreai sentimente aparte, si fiecare clipa care te duce catre acel moment te face sa tremuri de emotie. Nu stii cum va fi, desi ti l-ai imaginat in mii de feluri. Va fi bine, toate semnalele premergatoare te duc cu gandul la un eveniment deosebit care te va face fericit. Simti ca destinul isi lasa amprenta peste acest punct de referinta pe care nu-l vei uita probabil niciodata datorita unicitatii sale, datorita senzatiei ca nu vei mai avea curand parte de asa ceva. Bucura-te de tot ce se intampla!

Varsator

Este o zi cu emotii contradictorii, care transmit exact opusul lucrurilor pe care le vezi in fata ta. Ceea ce pare a fi un moment critic, se va dovedi a fi cea mai buna ocazie de a-ti aduna fortele si a arata de cat de multe lucruri esti in stare. Daca pleci la drum, e posibil sa nu fie o deplasare perfecta, de parca nu ai avea acum starea potrivita pentru a calatori, dar la destinatie te asteapta lucruri atat de frumoase, incat vei regreta ca ai plecat fara chef. Ca atare nu tot ce incepe slab se termina la fel, deci lasa-te dus de tot ce se iveste azi in peisaj, pentru ca pe parcurs pot aparea atat de multe elemente pozitive incat sa schimbe complet polaritatea lucrurilor si de la minus sa ajungi la cel mai inalt plus!

Pesti

Chiar daca unele lucruri nu evolueaza exact asa cum ai planificat, merita sa mai faci si unele sacrificii, din cand in cand, pentru a le mai da cate un impuls pozitiv inainte. Nu te crampona de o singura directie, nu te incapatana sa urmezi o cale neaparat asa cum ai stabilit initial, ci mai accepta, pe parcurs, si alte idei, pentru ca ele pot fi solutii de compromis benefice situatiei de fata. Daca te-ai tine de o singura idee, spunand ca aceea e cea mai buna, ai putea bate mult timp pasul pe loc, or progresul se naste si din acceptarea altor pareri, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele. Asculta deci sfaturi, chiar daca nu-ti convin pe de-a-ntregul.

Citeşte horoscopul pe acvaria.com.

Cookies