HOROSCOP 17 MAI 2016. Zodii Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Pești

de:
16 mai 2016
4 Afișari
HOROSCOP 17 MAI 2016. Zodii Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Pești

Horoscop 17 mai 2016, Fecioară:
Astăzi aveţi posibilitatea de a face câteva alegeri extrem de importante în viaţa profesională; acestea vă pot aduce multe beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Aveţi răbdare şi ascultaţi-vă intuiţia. Spre seară, sunteţi în căutarea unei rochii pentru un eveniment viitor; vă recomand o rochiţă neagră.

Horoscop 17 mai 2016, Balanţă:
Astăzi este vorba doar despre imagine nu doar în viaţa profesională, ci şi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. În cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă de care vă va plăcea imediat. Nu exageraţi în ţinuta aleasă, o rochie este întotdeauna cea mai bună variantă.

Horoscop 17 mai 2016, Scorpion:
În prima parte a zilei de 17/05/2016 vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde puteţi întâmpina mici dificultăţi în discuţiile cu partenerii de afaceri; dacă aveţi răbdare, lucrurile se aranjează în favoarea voastră. Spre seară, decideţi să vă răsfăţaţi persoana iubită cu un cadou; cu un ceas elegant nu aveţi cum să daţi greş.

Horoscop 17 mai 2016, Săgetător:
Multe persoane de la locul de muncă sunt invidioase pe relaţia bună pe care o aveţi cu superiorii şi pe evoluţia voastră în cadrul companiei; acestea vă pot pune beţe în roate în următoarele proiecte, aşa că trebuie să fiţi foarte atenţi. Seara vă găseşte căutând un cadou pentru un prieten apropiat sau chiar membru al familiei.

Horoscop 17 mai 2016, Capricorn:
Astrele vă recomandă să încercaţi să petreceţi ziua de marţi de unii singuri; este posibil să vă simţiţi deranjaţi de comentariile persoanelor dragi şi să ajungeţi să le răniţi fără motiv. După orele prânzului, mergeţi la cumpărături după o ţinută elegantă pentru un viitor eveniment.

Horoscop 17 mai 2016, Vărsător:
Ziua de 17-05-2016 vine cu multe probleme neaşteptate; aveţi răbdare şi reuşiţi să le rezolvaţi pe toate mult mai repede decât credeţi. După o perioadă atât de dificilă, meritaţi să vă răsfăţaţi cu un cadou. Vă propun o poşetă de calitate, care va trece testul timpului.

Horoscop 17 mai 2016, Peşti:
Ziua de azi nu este deloc în favoarea voastră; orice aţi face, daţi peste obstacole tot mai dificile pe care cu greu reuşiţi să le rezolvaţi. Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile importante, nu este o perioadă bună pentru negocieri. În schimb, concentraţi-vă asupra vieţii sentimentale; surprindeţi-vă persoana iubită cu un cadou special.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org

Cookies