HOROSCOP 17 MAI 2016. ZODIAC ZILNIC. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ-MARŢI

de:
16 mai 2016
0 afișări
HOROSCOP 17 MAI 2016. ZODIAC ZILNIC. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ-MARŢI

Berbec

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine, deoarece ideile pe care le exprimi azi nu sunt usor de acceptat, nici la indemana oricui. Poate esti ceva mai original in exprimare, poate prea modern pentru cei care te asculta si nu pot intelege clar ce spui, dar se pare ca esti un vizionar care spune azi lucruri care vor fi obisnuite peste un an. Nu te lasa doborat de refuzul sau dezintersul celor prea invechiti ca sa accepte noutatea, pentru ca va veni o zi cand toti vor considera ideile tale de acum absolut firesti.

Taur

Pleci la drum cu sufletul inchis, de parca nu ai avea nici un chef sa faci acum aceasta calatorie sau cu teama pentru ceea ce te asteapta la destinatie. Cand nu ai o atitudine pozitiva cu privire la ceea ce se va petrece pe parcurs, e si normal sa inceapa sa apara problemele la tot pasul, ca atare, daca nu iti poti modifica starea psihica inaintea plecarii, mai bine nu mai pleci deloc. Pune un zambet pe chip si gandeste pozitiv pentru ca numai asa poti evita situatiile neprevazute care stau la panda.

Gemeni

Reusesti sa pacalesti o situatie astfel incat totul sa iasa in favoarea ta. Nu te simti vinovat cu nimic, tu consideri ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a ajunge la acest rezultat caci, uneori, scopul scuza mijloacele. Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte cai pentru a ajunge la acest tel, dar ce mai conteaza acum legile scrise sau nescrise, daca totul s-a rezolvat de minune? Bucuria ta poate insemna de fapt esecul altei persoane, dar… asta-i viata!

Rac

Trebuie sa fii spontan in reactii si sa dai repede raspunsurile care ti se cer. Nu risti nimic, pentru ca nu e vorba nici de graba, nici de impulsivitate aici, ci doar de reactii rapide care demonstreaza ca stii bine ce vrei. Daca ti se pune o intrebare neasteptata, vei sti imediat ce sa spui, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gandire. Ai mintea limpede si rationamentele merg brici, ca dupa manual.

Leu

Esti indus in eroare de un vis periculos, care ori are un pret mult prea mare de platit, ori te face sa scoti la iveala o latura negativa a caracterului tau. E ca si cum, pentru a ajunge la un tel propus, trebuie sa fii dur, sa comiti un gest incorect sau sa faci altcuiva un rau, dar consideri ca merita acest sacrificiu pentru visul tau cel mare. Mai gandeste-te! Chiar daca vei ajunge la ce ti-ai propus, va veni o zi in care te vei rusina cu neregulile facute si nu te vei putea lauda nimanui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolisurilor nefaste.

Fecioară

Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

 Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies