HOROSCOP 17 IULIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
16 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 17 IULIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Balanta

Esti chemat undeva departe de casa, dar pentru a onora invitatia, ar trebui sa renunti la alte planuri facute pentru azi. Se pare ca merita sa schimbi programul pe nepusa masa, pentru ca la destinatie te asteapta persoane care chiar au nevoie de tine si te vor primi cu bratele deschise. Vestile pe care le primesti din alte localitati au un efect pozitiv asupra psihicului, de parca ar fi informatii pe care le asteptai cu sufletul la gura si care rezolva ca prin farmec o serie de probleme care te stresau. Stai cu urechile la telefon si cu ochii la usa, pentru ca nu se stie ce surprize se ivesc!

Scorpion

Daca ai ceva pe suflet, nu tine in tine, ci cauta persoana cea mai de incredere careia sa i te confesezi. Discutia aceea intre patru ochi, in care ii spui sincer ce te macina si de ce te temi, va avea efecte eliberatoare asupra ta. Te vei simti mult mai bine dupa ce-ti vei lua povara tacerii de pe suflet, pentru ca poti primi sfaturi si indrumari foarte bune de la acea persoana. Ba chiar vei vedea in ea un fel de erou salvator, pentru ca e pregatit sa intervina in problema care te framanta la modul cel mai sincer si dezinteresat. O face pentru ca ii pasa de tine, sau poate pentru ca e un trimis divin in calea ta: apare in locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ti oferi ajutorul.

Sagetator

Nu te arunca asa, in gol, fara sa analizezi cu atentie directia in care mergi. Poate esti increzator si stii ca vor iesi toate la final – si aceasta atitudine e perfecta pentru un succes deplin – dar sunt totusi aspecte pe care inca nu le cunosti si ar fi bine sa pui mana pe carte. E nevoie de studiu aprofundat, nu doar de o privire superficiala asupra acestui punct critic, deoarece nu il poti depasi cu nota maxima doar asa, intr-o doara. Acum vei arata cate ai acumulat in timp, ce cunostinte ai in domeniu, cat de bogata e experienta ta, pentru ca, daca a fost doar o pospaiala, cum se spune, nu vei gasi solutia cea mai buna. Apuca-te de invatat!

Capricorn

Te simti binecuvantat azi de prezenta unei persoane pe care o admiri enorm, pe care incerci sa o imiti din anumite puncte de vedere si sa-i calci pe urme. Ai sansa de a sta in preajma sa, de a-i simti influenta, de a-i primi indrumarile, si te consideri de-a dreptul norocos pentru acest privilegiu! Ai enorm de invatat de la acest om care iti este superior, pentru ca e un maestru in domeniul in care tu inca acumulezi cunostinte. Ia notite si stai cu urechile palnie la lectiile pe care ti le ofera, poate deloc pe gratis, pentru ca poate fi vorba si de un curs platit, dar esti incantat de tot ce auzi. Inchei ziua cu un sentiment de bogatie intelectuala si spirituala!

Varsator

Te simti ciudat azi in pielea ta, parca toata lumea te ocoleste, parca nimeni nu te intelege sau nici macar nu observa ca existi, ceea ce naste o stare emotionala negativa in inima ta. Abordezi o atitudine care, de obicei, nu te reprezinta, tocmai de aceea lumea prefera sa nu te bage in seama, poate asa iti trece. Totusi, tu esti cel contradictoriu: vrei sa te retragi in lumea ta si sa stai pe margine, dar in acelasi timp suferi ca lumea te ignora, ca nu esti primit in societate cu bratele deschise. Hotaraste-te odata: vrei sa te izolezi si sa-ti vezi de ale tale sau sa te integrezi printre ceilalti si sa comunici, fara sa mai vezi in jur doar inamici, suparari si persecutii?

Pesti

Modul in care te retragi azi in umbra are o conotatie speciala, de parca iti asumi acest anonimat pentru a face putina ordine in jurul tau. Cine te vede azi se intreaba de ce taci atat de mult, de ce nu-ti spui parerea, de ce nu critici, asa cum faci de obicei, dar azi accepti tacerea de bunavoie pentru ca stii ca asa poti depasi cel mai bine un moment mai fragil. Esti convins ca, daca ai incepe sa vorbesti, ai spune lucruri grele pe care le vei regreta mai apoi, de aceea iti impui sa ramai surd si mut la tot ce se petrece in jur. Va veni si ziua cand vei vorbi, dar cel putin azi te ghidezi dupa principiul daca taceai, filosof ramaneai, si de aceea… taci!

Cookies