HOROSCOP 16 MAI 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
15 mai 2017
0 Afișari
HOROSCOP 16 MAI 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 16 MAI 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Nu te lasa influentat negativ de persoanele din jurul tau care nu vad decat piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunostintele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasa-i pe acestia sa se vaite cat vor, pentru ca tu ai cu totul alte resurse si o viziune mult mai optimista asupra lucrurilor. Cat timp tu crezi cu tarie ca ceea ce vrei sa obtii este palpabil, ce rost sa pleci urechea la judecati negative?

Taur

Daca ti-ai pune un pic ambitia la treaba, ai ajunge mult mai usor un scop pe care deocamdata doar il visezi. Nu trebuie sa te multumesti cu putin, asa cum ai fi tentat acum, ci trebuie sa ridici stacheta foarte sus si apoi sa lupti pentru a ajunge acolo. Daca ti-ai propune obiective mediocre si banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeasi!

Gemeni

Nu te poate opri nimeni si nimic din elan, deoarece tu vezi in orice eveniment o provocare prin care iti pui si mai bine in valoare calitatile. La energia de care dai dovada, la ambitia care te insoteste si la dorinta ta de a te remarca – pentru ca ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decat exceptionale.

Rac

Decat sa cauti mereu vinovati pentru problemele care iti tot apar in cale, mai bine ai invata ceva din ele! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu esti singurul responsabil, pentru ca nu ai stiut sa profiti de ocaziile care ti s-au oferit.

Leu

Daca ceva nu a mers bine in ultima vreme, ar trebui sa nu mai dai vina pe altii, ci sa te privesti cu obiectivitate in oglinda, pentru ca problema s-ar putea sa fie la tine. Cum ai incurcat tu lucrurile, tot asa poti sa le si descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede.

Fecioară

Viata de familie e placuta, te simti bine printre ce dragi pentru ca e liniste, armonie si o atmosfera pasnica ori de cate ori stati de vorba. Va aduceti cu totii contributia la un plan de durata, ce necesita rabdare, concentrare si ceva efort, dar cat timp fiecare vasleste in acelasi ritm si in aceeasi directie, evolutia este vizibila si sigura.

HOROSCOP 16 MAI 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Balanță

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care nu e o noutate la tine. De multe ori privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperand sa apara ceva care sa-ti abata gandurile de la temerile proprii.

Scorpion

Daca te agiti atat de tare, asa cum esti tentat sa faci azi, fii sigur ca-ti vei epuiza repede toate resursele de energie. Nu merita sa te zbati atat de mult, lucrurile pot evolua si daca le iei mai cu usurelul, dar pentru ca esti mai nervos si mai grabit, ai tendinta de a tura prea mult motorul.

Săgetător

Constiinta te impinge intr-o directie un pic cam indrazneata pentru tine, dar nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Porneste pe aceasta cale cu incredere si entuziasm, convins ca intuitia ta nu poate gresi. Cat timp faci total ca la carte, dupa niste reguli etice si morale de netagaduit, nu ai cum sa gresesti, deci mergi mai departe pe drumul pe care ai pornit.

HOROSCOP 16 MAI 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Capricorn

Aduna-i alaturi de tine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiati si pe membrii familiei, pentru ca primesti de la ei toata sustinerea de care ai nevoie pentru ce ti-ai propus. Vezi ca nu esti singur, ca ai la cine apela, si la bine si la greu, ca tin cu tine orice ai face, ceea ce te incurajeaza sa faci tot ce-ti sta in putere ca sa nu-i dezamagesti.

Vărsător

Priveste lucrurile realist si detasat, si lasa doar logica sa-si dea cu parerea in situatia de fata. Chiar daca inima te tine legat de o anumita stare de lucruri care iti inspira un oarecare confort emotional, mintea iti transmite cu totul altceva si te inseamna la schimbare, sa iesi din starea de comoditate pasiva care s-a instalat si sa treci la nivelul urmator.

Pești

Daca ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunand ca nu mai exista solutii. Ba exista foarte multe, deci fii pregatit sa primesti din mers si unele alternative, poate chiar mult mai bune!

HOROSCOP 16 MAI 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies