HOROSCOP 16 IULIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

de:
15 iul. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 16 IULIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

BALANTA

Regreti lipsa de cumpatare de care ai dat dovada cu ceva timp in urma, pentru ca ai aruncat, absolut inutil, niste bani pe fereastra. Ai crezut ca vei face fata unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o suma de bani demult promisa, or nimic din toate acestea nu s-a materializat si acum iti dai seama ca te afli pe un teren sensibil. Cantareste mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru ca nu stai prea bine cu banii ti orice eroare poate dezechilibra major bugetul si poti trece de la plus la minus pe nesimtite.

SCORPION

Daca tot stai si analizezi problema care te framanta pe toate partile, nu faci decat sa te afunzi mai tare in ea. Nu aceasta e solutia, ci ai nevoie sa te detasezi de miezul evenimentelor pentru o vreme. Ia-ti o pauza de o zi, doua, ca apoi sa te intorci cu alt tonus asupra acestei chestiuni. Dupa un mic ragaz, vei privi lucrurile cu totul diferit, pentru ca acum esti mult prea atasat de aceasta situatie, prea impovarat de cele intamplate. Nu te mai gandi la asta o vreme, trateaza totul ca si cum n-ar fi nimic urgent sau important, si bucura-te de o zi cu adevarat libera. Rupe-te de gravitatea acestei situatii, nu merita sa-i acorzi atata atentie. Peste cateva zile vei vedea ca e mai simplu decat pare acum!

SAGETATOR

Esti influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput. Unii iti vorbesc despre viitorul acestui proiect in cele mai sumbre note, altii te fac sa te indoiesti ca faci ceea ce trebuie si cum nu esti foarte ferm pe pozitie, ci de-a dreptul oscilant, dupa cum bate vantul, esti blocat in neputinta si nesiguranta. Nu esti asa de obicei, dar azi parca ai crede si pe unii, si pe altii, fara sa poti lua decizii cu propria ta minte. Mai lasa lucrurile sa se aseze, pentru ca momentan nu ai taria de a trage linie finala.

VARSATOR

Un hop financiar te obliga sa opresti orice afacere in derulare pana la noi ordine. Posibil sa resimti un gol in portofel, peste care vei trece, dar cat timp nu primesti bani in plus care sa acopere lipsa, nu poti merge mai departe in ce ti-ai propus. Poate e vorba de o amanare a unei plati, de incapacitatea de a-ti achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpara acum un obiect pentru care ai facut deja sacrificii, ca atare e bine sa lasi investitiile pe altadata. Momentan, nu mai sunt posibile si nici recomandabile, dar in curand se va reechilibra balanta.

CAPRICORN

Esti la inceputul unei noi etape din viata ta si calci destul de nesigur, precum un elev intrat prima oara la scoala. E normal sa ai emotii, e firesc sa nu stii incotro mergi, dar esti dornic sa vezi ce urmeaza. Privesti ceea ce va veni cu inocenta si curiozitate, privind totul intr-o nota optimista si frumoasa, convins ca nu poate fi decat ceva foarte bun. Esti in fata unui nou inceput si abia astepti sa vezi spre ce te indrepti, pentru ca deocamdata nu stii clar decat un singur lucru: ca incepe! Cum continua si cum se termina, habar n-ai, dar nici nu-ti bati capul cu asta: ce-o fi o fi, deci la drum!

PESTI

Copilul din tine cere sa fie lasat sa se joace, deci ce-ar fi sa uiti varsta din buletin si sa te comporti ca si cum n-ai fi trecut de primii 10 ani de viata? Sigur, e o figura de stil, dar ai si tu dreptul sa te distrezi, sa zburzi, sa-ti cumperi jucarii, deci lasa deoparte grijile specifice varstei si alatura-te celor mult mai tineri. Ca ai sau nu proprii tai copii, e ideal sa-i ai alaturi si sa-i tratezi ca si cum n-ai fi departe de varsta lor. E modul tau de a te elibera de toate si vei vedea ca a privi viata dintr-o perspectiva inocenta, pura, ca si cum toate ar fi frumoase, e benefica oricui. Merita sa vezi totul in roz!

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies