HOROSCOP 16 APRILIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN,PEȘTI

de:
15 apr. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 16 APRILIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN,PEȘTI

Horoscop 16 aprilie 2016, Fecioară:
Trebuie să faceţi echipă bună azi cu colegii într-un proiect important. Veţi fi ajutaţi de ei, indiferent de ce va trebui să faceţi, numai că încercaţi să lăsaţi deoparte orgoliul și să le permiteți să vă dea o mână de ajutor.

Horoscop 16 aprilie 2016, Balanţă:
Se va ivi o ocazie ce poate părea neimportantă, însă fiţi cu ochii în patru. Poate avea mare influență asupra viitorului vostru. Atenție mare, pentru că cine știe ce mare șansă puteți rata.

Horoscop 16 aprilie 2016, Scorpion:
Veţi fi asaltaţi de invitații la mai multe evenimente. Prietenii vă roagă să ieşiţi cu ei în weekend, rudele vă propun o zi de relaxare la țară, iar voi trebuie să daţi răspunsul cât mai repede, ca totul să poată fi bine pregătit până la finalul săptămânii.

Horoscop 16 aprilie 2016, Săgetător:
V-aţi propus să slabiţi sau să mâncaţi mai puțin decât eraţi obişnuiţi, însă mare atenție, pentru că dacă nu vă hrăniţi la timp, iar alimentația nu este sănătoasă, acest lucru poate avea urmări asupra organismului vostru.

Horoscop 16 aprilie 2016, Capricorn:
Încercaţi să vă faceţi cât mai clar înţeleşi în discuțiile cu oamenii astăzi, pentru că vorbele voastre, dacă sunt greșit interpretate, vă pot atrage necazuri. Și nu vreţi un stres în plus.

Horoscop 16 aprilie 2016, Vărsător:
Petreceţi o mică vacanță alături de persoana dragă într-o destinație de vis. Dacă nu aveţi o relație, azi se anunță o zi relaxată, fără probleme și vă pregătiţi cum trebuie pentru distracția de weekend.

Horoscop 16 aprilie 2016, Peşti:
O persoană pe care până acum o găseaţi absolut fascinantă vă plictisește teribil azi și nu ştiţi cum să o ocoliţi. Încercaţi să o evitați, iar ea vă va confrunta, pentru a afla ce se întâmplă cu voi. Aveţi grijă ce explicații îi oferiţi pentru că nu vreţi să vă stricaţi relațiile cu ea.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies