HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
14 dec. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Nu incerca sa tii alaturi de tine oameni care iti seamana, nici ca varsta, nici ca nivel de pregatire, nici ca sex, pentru ca azi lucrurile cele mai bune apar din punerea de acord a cat mai multor aspecte diferite. Cu cat grupul din care faci parte e mai divers, cu atat ideile vor fi mai variate si, din unirea lor, se poate ajunge la solutii excelente.

Nu poti primi o idee diferita de la un om care gandeste sau actioneaza la fel ca tine, ca atare, daca vrei o opinie cu adevarat folositoare, cere-o de la cineva aflat la distanta mare de tine pe orice plan: din alta generatie, care provine din alt sistem de educatie, poate chiar din alta tara.

Taur

Ai mare nevoie de liniste, si unde te simti cel mai bine daca nu acasa? Chiar daca te retragi complet din iuresul lumii pentru o zi, fara a lua legatura cu nimeni, vei fi multumit de aceasta izolare, pentru ca doar asa iti poti incarca eficient bateriile.

Nu vrei sa fii batut la cap cu problemele altora, nici sa-ti sune telefonul intruna, si nu doresti nimic altceva decat liniste profunda in care sa meditezi asupra propriei tale vieti. Meriti o zi de refugiu in care sa te dedici doar propriului eu interior, care are nevoie de putina atentie.

Gemeni

Ai invatat multe de la viata si fiecare zi iti ofera noi si noi lectii folositoare care mai pun o caramida puternica la edificiul care se ridica in tine cu fiecare an care se adauga la varsta pe care o porti pe umeri. Ai devenit mai intelept si ai ocazia sa arati cat de matur esti, cat de serios privesti lucrurile, cat de limpede intelegi realitatea in care traiesti.

Ai invatat ca nu poti evolua luandu-l doar pe nu in brate, ci spunand cat mai des si cat mai multa convingere da in fata oricaror experiente. Asa il consolidezi pe cel pe care-l construiesti in tine insuti zi de zi, devenind un exemplu de seriozitate in ochii altora.

Rac

Viata sentimentala capata un ritm mai alert si abia astepti sa ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poti spune, mult mai sigur pe tine, ca da, este ceea ce ai visat, da, este omul potrivit alaturi de care poti cladi ceva de durata. Semnalele foarte animate care vin de la partener te stimuleaza sa te implici pe deplin in aceasta relatie, pentru ca vezi si din partea sa aceeasi energie vie, aceeasi dorinta de a merge mai departe.

Cat timp primesti de la partener semnale entuziaste, e si normal sa doresti mai mult, mai sus, mai minunat, deci pastrati-va amandoi acest tonus ridicat, pentru a cladi o poveste superba. Flacara iubirii se cere intretinuta permanent, deci turnati amandoi, din ambele parti, mai mult gaz pe acest foc!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.

Cookies