ȘTIRI

HOROSCOP 14 MAI 2016: Berbec, Gemeni, Taur, Rac, Leu, Fecioară. HOROSCOPUL de WEEKEND

HOROSCOP 14 MAI 2016- Berbec, Gemeni, Taur, Rac, Leu, Fecioară. HOROSCOPUL de WEEKEND:

Horoscop 14 mai 2016, Berbec:
O persoană născută în Gemeni, Balanță sau Vărsător vă propune un parteneriat. Sunteţi foarte interesaţi de această nouă oportunitate de a face bani și cereţi păreri avizate pentru a ști în ce vă băgaţi. Nu acceptaţi pe loc pentru că aţi putea avea necazuri.

Horoscop 14 mai 2016, Taur:
Este sâmbătă şi trebuie să lăsaţi totul în regulă în ceea ce priveşte sarcinile voastre curente. Încă de la prima oră a dimineţii vă concentraţi asupra relaţiei pe care o aveţi cu colegii de muncă; dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, reuşiţi lucruri minunate împreună.

Horoscop 14 mai 2016, Gemeni:
Această zi poate fi una foarte productivă şi chiar poate să ducă multe schimbări benefice pentru voi dacă rămâneţi concentraţi asupra proiectelor voastre. Cel mai important, fiţi atenţi la detalii pentru că acestea fac diferenţa în domeniul în care activaţi.

Horoscop 14 mai 2016, Rac:
Sunteţi tot mai concentraţi asupra vieţii profesionale; astrele vă recomandă să vă ocupaţi de întâlnirile de afaceri în prima perioadă a zilei, când sunteţi foarte concentraţi şi aveţi răbdare. De asemenea, încercaţi să nu faceţi promisiuni decât dacă ştiţi că vă puteţi ocupa de ele.

Horoscop 14 mai 2016, Leu:
Tot ce înseamnă nou este foarte atractiv pentru voi; de aceea este posibil să faceţi câteva greşeli majore dacă vă lăsaţi conduşi de instincte. Astrele încearcă să aveţi mare grijă chiar şi cu persoanele cu care ajungeţi să interacţionaţi deoarece acestea pot avea o influenţă negativă asupra voastră.

Horoscop 14 mai 2016, Fecioară:
Azi daţi dovadă de sensibilitate şi simţiţi nevoia să interacţionaţi mai mult cu persoanele dragi şi oamenii în care aveţi încredere. Evitaţi întâlnirile importante cu oamenii de afaceri deoarece nu vă descurcaţi foarte bine cu negocierile.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

 
Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button