ȘTIRI

HOROSCOP 14 APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR

Horoscop 14 aprilie 2016, Fecioară:
Aveţi o sumă de bani destul de mare pe care nu vreţi să o cheltuiţi, aşa că decideţi să o investiţi. Nu este un moment bun pentru a vă asuma riscuri şi de aceea vă recomand să investiţi în propria locuinţă. Astfel, schimbările se vor vedea imediat. Pe plan personal, trebuie să fiţi mai atenţi în relaţiile intersociale.

Horoscop 14 aprilie 2016, Balanţă:
Ziua de 14/04/2016 este foarte bună pentru viaţa socială; este un moment excelent pentru a vă face noi cunoştinţe şi chiar prieteni. Sunteţi deschişi conversaţiilor şi reuşiţi să îi distraţi pe cei cu care intraţi în contact. Spre seară, aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.

Horoscop 14 aprilie 2016, Scorpion:
Nu staţi foarte bine în ceea ce priveşte economiile. Aţi avut o perioadă mai dificilă pe plan profesional şi nu aţi reuşit să puneţi deoparte nimic, însă nu vă faceţi griji. Sunteţi foarte optimişti şi asta contează extrem de mult deoarece doar aşa veţi găsi o soluţie inedită pentru a vă ocupa de aceste probleme.

Horoscop 14 aprilie 2016, Săgetător:
Încă de dimineaţă trebuie să refuzaţi o invitaţie la un eveniment; vă doriţi ca această zi să fie una de relaxare şi odihnă. Vreţi să petreceţi puţin timp singuri, să vă faceţi ordine în gânduri şi să vă bucuraţi de puţină linişte. Spre seară, partenerul de cuplu are nevoie de un sfat important. Încercaţi să ascultaţi fără a judeca prea mult.

Horoscop 14 aprilie 2016, Capricorn:
Sunteţi nişte persoane norocoase, astrele sunt poziţionate astăzi în favoarea voastră. Este un moment bun pentru a vă ocupa de viaţa sentimentală; dacă aveţi de făcut vreo schimbare radicală sau vreţi să luaţi o decizie complicată, aceasta este cea mai bună perioadă. Conjunctura astrală vă favorizează şi vă ajută să găsiţi cele mai bune idei.

Horoscop 14 aprilie 2016, Vărsător:
Ziua de 14 aprilie pare a fi una destul de liniştită, însă după prânz totul se va schimba. Primiţi o veste neaşteptată şi trebuie să luaţi o decizie cât mai repede cu privire la planul personal. Multe se vor schimba în următoarea perioadă şi de aceea trebuie să aveţi încredere în voi şi să îi lăsaţi pe ceilalţi să vă ajute.

Horoscop 14 aprilie 2016, Peşti:
Ziua de joi pare să fie una specială pentru voi; este o trecere către o perioadă frumoasă din viaţa voastră. Conjunctura astrală permite schimbări majore pozitive pe plan personal. Aveţi multe oportunităţi de care trebuie să profitaţi pentru a vă face viitorul cu adevărat special.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button