HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
13 sept. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Stii cum se zice: cere si ti se va da! A te chinui singur sa rezolvi o problema nu e chiar in avantajul tau, pentru ca uneori ajunge doar sa recunosti ca ai nevoie de ajutor si acesta vine in cantitati uriase. Exista atatia oameni care detin cheia la problema care te framanta, dar ori din orgoliu, ori din rusine, nu ai curaj sa apelezi la ei.

Ia-ti inima in dinti si suna un prieten: este acolo sa sara in ajutorul tau cu bucurie, pentru ca asa isi intoarce serviciile pe care si tu le-ai facut altadata pentru el. Nu e deloc motiv de jena sa ceri, deci fa-o cu incredere ca cei care vor fi alaturi de tine sunt persoanele potrivite.

Taur

Simti o mare apasare pe inima din cauza unei dezamagiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta sa cantaresti acest gol atat de mult, pentru ca e o tristete trecatoare ce poate fi imediat compensata cu altceva.

Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva la fel de bun, dar pe care esti tentat sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un inlocuitor la fel de bun care iti va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de tine sa accepti cea ce ti se ofera. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Gemeni

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru ca doar asa iti poti da seama de cat de multe lucruri esti capabil. Daca ti-ar veni toate usor pe tava, ai profita de ocazie si atat, fara sa mai inveti ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apeleaza la resursele tale cele mai profunde si il rezolvi mai bine decat credeai ca poti.

Vei fi incantat la final sa vezi ce bine s-au asezat toate, cate atuuri ai in buzunar de care nici nu erai constient, ca atare nu privi eventualele hopuri ca pe niste probe imposibile, ci ca pe sanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri si solutiile cele mai bune.

Rac

Daca situatia devine un pic cam tensionata in jurul tau fara ca tu sa ai vreo contributia la aceasta problema, nu incerca sa te lupti, pentru ca agresivitatea lor creste cu fiecare incercare a ta de a calma situatia. Mai bine taci si inghiti si tolerezi totul cu calm, pentru ca nu detii armele potrivite pentru a aplana conflictul.

Cineva trebuie sa renunte, iar tu esti cel mai potrivit in a face compromisuri. Tu nu ai orgolii atat de mari incat sa vrei sa detii neaparat victoria acestui conflict, ci preferi sa te retragi si sa-i lasi pe cei nervosi sa obtina aparenta victorie. Fii sigur ca cel mai destept, aici, e cel care cedeaza si acela esti tu!

Leu

Ai ocazia sa descoperi sursa problemelor din viata ta si, dupa ce o descoperi, sa te eliberezi de ea cu usurinta. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci cauta iluziile dupa care te-ai ghidat, fatarnicii care ti s-au bagat pe sub piele, pistele false pe care ai mers inainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, si fa curatenie in viata ta. Esti atat de exigent si de pregatit de acest proces de purificare, incat nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepti nimic din ceea ce inainte te-a pacalit si ai acceptat sa faca parte din viata ta, gata sa dai afara minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

Fecioara 

Fii mai atent la cheltuieli, trece-ti in revista bugetul, ca sa fii sigur ca iei cele mai prudente decizii. Esti intr-o pasa cam risipitoare, parca nu ai iesit inca din spiritul vacantelor si dai cu bani in stanga si-n dreapta mult prea usor. Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoana mai chibzuita in privinta banilor, care sa-ti arate ca banii nu trebuie aruncasi la primul impuls, ci esti la un inceput de an nou in care fiecare leu conteaza. Ai sa inveti tu pana la urma cat de important e sa-ti administrezi banii cu cap, pentru ca banii se duc usor, dar se fac extrem de greu, gandeste-te la lunga lista de cheltuieli care te asteapta si mai inchide si tu robinetul!

Balanţă

Privesti lumea cu o combinatie de sentimente, pentru ca nu poti spune foarte clar daca ai deplina incredere in oameni, sau ar mai fi unele semne de intrebare cu privire la energia pe care o degaja. Poti reactiona diferit in functie de anturaj, pentru ca nu toata lumea trebuie tratata suspicios si rece, dar nici nu trebuie iubita neconditionat. Trebuie sa iti adaptezi modul de a comunica si de a te apropia de ceilalti in functie de intuitie, pentru ca ai tu un fler al tau care te ajuta sa-ti dai seama usor ce fel de om ai in fata: unul care merita apreciat pentru ceea ce reprezinta sau unul are trebuie tinut la distanta pentru ca nu e chiar bunatatea intruchipata?

Citeşte continuarea pe teotrandafir.com.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies