HOROSCOP 12 IULIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
11 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 12 IULIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 12 IULIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Te simti blocat intr-un punct periculos care poate denatura in ceva si mai rru, dar noroc ca ai alaturi de tine un grup de suport care nu te lasa la greu. Nu te zbate de unul singur in acest marasm, accepta ajutor de la altii, pentru ca sfaturile cele mai bune au de unde veni. Prietenul la nevoie se cunoaste si un astfel de prieten va interveni in favoarea ta în cel mai neplacut moment al zilei. Nu privi în jur ca si cum ai avea numai dusmani, pentru ca sigur ai si cativa prieteni adevarati şi folositori.

Taur

Timpul trece mult prea lent, parca, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest ritm scazut, pentru ca iti oferă de fapt starea potrivita pentru a te ocupa pe indelete de o actiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Esti multumit ca ti se ofera acest ragaz, ca nimic stresant nu te impinge de la spate, ca atare vei vedea cum se cladeşte totul sub ochii tai etapa cu etapa, exact asa cum ai dorit. Ai o relatie speciala cu timpul, care se scurge conform dorintelor tale, deci cum sa nu fii multumit de felul cum inaintezi (lent, dar sigur) spre tinta propusa?

Gemeni

Nu te simti in largul tau intr-un anturaj vesel, in care altadata erai ca acasa, dar nu si acum. Te macina tot felul de intrebari la care nu gasesti inca solutii, si chiar privesti cu un dram de invidie spre ceilalti care rad si se distreaza. Nu te poti distra alaturi de ei, eşti impovarat de probleme pe care totusi le exagerezi, le faci sa para mai mari decat ar merita, tocmai tu, o persoana care de obicei gaseşte solutii la orice! Incearca sa te relaxezi si tu un pic, preia de la cei din jur buna dispozitie si cheful de distractie şi, macar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar daca te integrezi si tu printre cei veseli!

Rac

Nu insista sa duci mai departe un plan daca vezi ca toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine sa iei o pauza, sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la acel proiect ce s-a impotmolit. E semn ca ai consuma inutil timp si energie, fara a ajunge la ce ti-ai propus, ca atare uita de el pentru o vreme. Dupa o perioada de ragaz, s-ar putea sa vezi lucrurile cu totul altfel si sa inceapa sa apara si solutiile, dar acum nimic nu se mai mişca. Profita de pauza pentru a te relaxa si a te gandi la altceva; abandoneaza acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Il vei continua altadata.

Leu

Iubirea nu inseamna a-i cere celuilalt sa se schimbe pentru a fi asa cum iti doresti tu, ci sa-l iubesti asa cum e, fara a incerca sa-l transformi intr-o marioneta. Vei intelege asta si azi, printr-un moment care te sfatuieste sa renunti la vise, la anumite asteptari, poate imposibile, la un anumit standard si sa te multumesti sincer cu ceea ce primesti. Iubirea cere de multe ori renuntari şi compromisuri, dand dovada de flexibilitate si capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea ca vei primi mai mult decat te astepti daca nu ridici stacheta foarte sus!

Fecioara

Poate ca da, esti o fire mai conservatoare si mai prudenta, dar sunt momente in care e nevoie de ceva mai multa flexibilitate. Nu te tine cu dintii de o idee sau stare de lucruri, pentru ca acestea nu te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Aceasta rigiditate poate iti inspira tie siguranţa si incredere, dar nu te lasa sa evoluezi. Stai captiv intr-o zona care nu mai aduce nimic nou iar sansele bune trec pe langa tine fara a le valorifica si asta doar de teama schimbarii. Ar fi bine sa pleci urechea si la parerile complet diferite de cele in care crezi cu tarie!

Cookies