HOROSCOP 12 AUGUST 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
11 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 12 AUGUST 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru ca nu este rezultatul pe care l-ai visat. In loc sa stai si sa cauti unde ai gresit si ce se mai poate salva, te lasi influentat de anturajul nefast si aluneci incet spre depresie. Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de facut la proiectul impotmolit, dar, daca te lasi coplesit de supararea generala care pluteste in jur, fii sigur ca va fi un esec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influentele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni si mai tristi, si mai pesimisti, si mai impovarati de probleme decat tine si care te pot trage in jos dupa ei.

Taur

Esti cuprins de un entuziasm nou, care de obicei nu te caracterizeaza, dar acum ai o motivatie fantastica la orizont care te obliga sa-ti canalizezi energia doar spre acel punct. Probabil ai si persoane foarte dinamice alaturi de tine care te stimuleaza de minune si va uniti fortele pentru a vedea acel tel atins cat mai repede. Nici nu mai ai rabdare, ai vrea sa sari peste etape si sa ajungi la varful visat, care, daca iti pastrezi acest tonus pana la capat, va deveni realitate extrem de curand. Insista, lupta, fa mai mult decat esti capabil!

Gemeni

Te-ai gandit vreodata sa scrii? Daca deja faci asta, felicitari, inseamna ca-ti urmezi pasiunea interioara si merita s-o dezvolti si mai mult, s-o duci mai departe, pentru ca ai resurse imense de creativitate si inspiratie. Dar daca nu ai avut pana acum preocupari din zona scrisului, trebuie sa incepi de undeva. De la o scrisoare pe care sa ti-o scrii tie si eventual sa ti-o trimiti tot sie, in care sa-ti exprimi dorintele, visele, scopurile, si vei avea surprize: nu numai ca ti se vor lega usor cuvintele, dar parca si transpare o scanteie de talent pe acolo. Poate fi un moment uimitor sa (re)descoperi placerea scrisului, de la cel mai mic text… pana la cea mai minunata opera. Totul e sa pui mana pe condei, cum s-ar spune.

Rac

Lumea te stia om serios, matur, asezat, rezervat, cumpatat, dar azi te comporti complet altfel. Uiti de varsta pe care o ai sau de responsabilitatile pe care le duci pe umeri si te porti ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai si tu dreptul sa te relaxezi si sa te bucuri de viata, desigur, dar nu te comporta asa in situatii in care superficialitatea pe care o afisezi nu are ce cauta. La serviciu, sefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante si s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de incredere sa aiba cumva de suferit. Nu glumi asa, ca sa nu lasi o impresie ciudata in societate.

Leu

Esti in fata unui nou inceput, dar nu esti pregatit sa-i dai startul pana nu primesti si aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici si mari. Discutiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a va spori cheful de actiune, de a va stimula unii pe altii, de vreme ce fiecare isi aduce contributia la ceea ce urmeaza sa construiti umar la umar. Esti constient ca de felul in care luati startul acum depinde, mai apoi, evolutia proiectului, de aceea nu pornesti nimic pana ce nu primesti confirmarea ca toata lumea e gata de actiune.

Fecioara

Ai mare grija la informatia pe care o iei de buna, pentru ca poti da startul unei etape noi in afacerile tale dar care se va baza pe o mare greseala. Poti fi pacalit de niste aparente frumoase, la prima vedere, dar dupa ce le vei da deja curs sa iti dai seama ca ai fost inselat. Deschide bine ochii inaintea oricarui nou inceput, pentru ca exista acest risc prin preajma: de a porni intr-o directie cu mai multe cai de interpretare iar dintre ele tu o alegi pe cea mai nesigura, doar pentru ca aparent pare mai usoara. Informeaza-te din mai multe surse inainte de a crede ceva!

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies