HOROSCOP 11 IULIE 2016, LUNI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
10 iul. 2016
3 Afișari
HOROSCOP 11 IULIE 2016, LUNI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

E o placere sa muncesti, pentru ca te ocupi de activitati pe sablonul talentelor tale. Pune-le mai bine in valoare, scoate la lumina ceea ce stii si, mai ales, ceea ce-ti place, pentru ca sunt mari sanse ca o pasiune extra-profesionala sa devina, mai tarziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merita sa te gandesti si la alte directii in cariera, si ce poate fi prima tinta spre care iti indrepti gandurile daca nu pasiunile, hobbyurile si placerile tale personale. Nici nu stii cum talentul tau de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid intr-o sursa de venit pe termen lung.

Taur

Ca sa vezi cu claritate realitatea asa cum e, ar trebui sa privesti un pic in interiorul lucrurilor, nu doar la suprafata, pentru ca exista aspecte bine ascunse pe care doar intuitia ti le-ar putea arata. Nu fi superficial, multumindu-te cu niste aparente frumoase, dar inselatoare, ci incearca sa treci dincolo de cortina, sa analizezi situatia si din culise, pentru ca ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii stiu sa se ascunda in spatele unor vorbe mari sau a unei masti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o posta adevarul, ca macar sa poti elucida unele mistere ambalate in lumini ireale.

Gemeni

Privesti lucrurile foarte obiectiv si ai ocazia sa iti exprimi punctul de vedere in fata altora care respecta deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecator, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru ca lumea iti recunoaste calitatile din aceste domenii si nu iti pune la indoiala capacitatea de a analiza lucrurile corect si de a extrage o concluzie cu care sa fie toata lumea de acord. Cine iti cere azi sfatul sau te roaga sa intervii in treburile sale incurcate, are numai de castigat, pentru ca tu intelegi exact situatia, perfect pentru a oferi celor debusolati o cale dreapta si justa! Militezi pentru adevar si dreptate si le scoti la lumina foarte usor.

Rac

Primesti aprobari si confirmari foarte stimulative din partea celor din jur. Cum sa nu tragi si mai tare cand vezi ca tot ce spui este primit cu entuziasm si completat cu energie de cei carora te adresezi? Formati o echipa perfecta impreuna, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu succes la ceea ce v-ati asumat laolalta. Fiecare are ceva de castigat din aceasta combinare de idei si energii, pentru ca din unirea fortelor voastre se ajunge la un tel care bucura pe toata lumea. Daca singur nu poti duce la indeplinire un tel, aduna alaturi oameni care au interese similare.

Leu

Prietenii sunt foarte importanti in momentele critice. Vei descoperi azi ce usor iti revii daca accepti alaturi de tine oameni cu tonus pozitiv, care te ridica si pe tine inapoi la suprafata. Cauta persoanele potrivite care sa te ajute sa-ti revii, deci fugi de altii si mai tristi, si mai impovarati de probleme. Optimistii iti vor ridica moralul si te vor readuce la lumina, ca atare trebuie sa-ti alegi cu grija anturajul. Daca vezi ca vin alaturi de tine persoane care numai de probleme vorbesc, iesi din acel mediu cat mai repede, ca sa nu te traga si mai jos.

Fecioara

Tot elanul tau este tinut in frau de o serie de conditii defavorabile actiunii pe care doresti sa o pornesti. Desi detii toate resursele necesare pentru a evolua repede spre succesul visat, nu depinde numai de tine sa incepi acum acest proiect, tocmai de aceea simti ca ceva te trage mereu inapoi. Poate e chiar propria ta frica de a nu gresi, dar daca te motivezi mai bine, vei depasi si rezervele, si piedicile care vin din tine, cat si pe cele puse de ceilalti.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies