HOROSCOP 11 AUGUST 2016, VINERI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
10 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 11 AUGUST 2016, VINERI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Balanta

Primesti un surplus de energie de la o persoana care emana un optimism covarsitor. Desi tu poate nu esti la fel de entuziast ca cel din fata ta, reusesti totusi sa te molipsesti de la el si sa i te alaturi in scopul pe care si l-a propus. Degaja atata energie pozitiva, incat nu-i poti rezista si incepi sa gandesti si tu la fel de optimist rezultatele spre care te indrepti. El investeste mult si in tine, pentru ca vede ca ai unele retineri si, ca sa te convinga sa-l urmezi, mai intai iti alimenteaza tie visele, sperantele, orgoliile, tot ce ai nevoie ca sa participi alaturi de el la succesul final.

Scorpion

Analizeaza-ti un pic gandurile si rationamentele si ai sa descoperi cat de mult le-ai impovarat cu griji si pesimism. Le vezi pe toate intr-o tenta panicarda, negativista, de parca nu ai spera nimic bun de la ceea ce faci, dar cu siguranta e o atitudine gresita. Mult mai usor s-ar aranja toate daca l-ai lua pe da si pe pot in brate, pentru ca acum te lasi influentat de aspecte care nici macar nu exista, dar care te ingrijoreaza fara motiv. Alunga aceste temeri inutile care nu merita absolut deloc atentie, si revino cu picioarele pe pamant, descoperind cat de multe instrumente constructive ai la dispozitie. Poti tot ce-ti pui in minte!

Sagetator

Azi poti sa te joci un pic de-a lista de dorinte, pentru ca numai asa ai curajul sa treci pe aceasta lista idei cat mai multe, cat mai marunte, cat mai variate. Din joaca iti dai seama cat de multe lucruri ti-ai dori de la viata, deci ajunge sa le arunci una cate una in univers, pentru a se materializa. Fii sigur ca cineva acolo sus te asculta, deci cere, fa-o cu incredere, cu bucurie, cu optimism, ca un copil aflat in fata unei vitrine cu jucarii si vrea si una, si cealalta, si mai vrea ceva si tot asa. La fel trebuie sa sune si jocul sperantelor tale de viitor!

Capricorn

E timpul sa spui foarte clar ce ai hotarat intr-o situatie dezechilibrata, pentru ca nu mai poti continua la fel. Ti se cere o interventie salvatoare si rapida, acum, nu mai e vreme de gandire. Cauta ce anume iti doresti cel mai mult si treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parca leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu il poti afirma sus si tare. Tu esti un as cand vine vorba de hotarari prompte, lucide si corecte, deci vei alege cea mai buna varianta.

Varsator

Stresul te face sa vezi in jur numai pericole si piedici si simti ca bati pasul pe loc. Nu intalnesti oameni care te pot ajuta cu adevarat in ceea ce ai de facut, pentru ca ai ghinionul de a atrage in calea ta oameni pesimisti, exagerat de critici, care comenteaza malitios fiecare pas al tau, inamici care-ti pun bete in roate si, in asemenea cadru tensionat, e si normal sa te copleseasca gandurile negative. Lupta impotriva celor care ti se opun cu atata vehementa, pentru ca efectele lor pot fi contracarate printr-o atitudine puternica, increzatoare in fortele proprii si neaparat… optimista!

Pesti

Cu unii oameni nu te poti purta brutal, ci trebuie sa-i menajezi ca si cum ar fi niste flori. E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lasa atitudinea agresiva care te incearca si fii delicat. Chiar daca nu poti fi tot timpul asa, e un compromis care ti se cere acum pentru a fi pe placul celormai fragili din fire. Opreste-ti cuvintele impulsive, controleaza-ti nervii si fii bland si bun. Ai sa primesti din partea celuilalt un zambet cald care iti va topi inima instantaneu, descoperind ca, intr-adevar, aceasta era atitudinea cea mai buna pentru a-i arata celuilalt ca iti pasa.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies