ȘTIRI

HOROSCOP 10 IUNIE 2016: Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu- vineri, 10 iunie

HOROSCOP 10 IUNIE 2016: Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu- vineri, 10 iunie: 

Horoscop 10 iunie 2016, Berbec:
Azi priviţi lucrurile mai obiectiv, chiar şi când vine vorba despre conexiunile personale. Aveţi ocazia de a identifica problemele cu care vă confruntaţi pe plan sentimental şi chiar să le rezolvaţi. Spre seară sunteţi epuizaţi şi decideţi să amânaţi întâlnirile cu prietenii.

Horoscop 10 iunie 2016, Taur:
Prima parte a zilei de vineri va fi una destul de aglomerată pentru voi, cu multe întâlniri şi sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. Şefii sunt impresionaţi de evoluţia voastră şi chiar vă pot face o propunere interesantă. Puteţi primi o mărire de salariu pentru câteva sarcini în plus.

Horoscop 10 iunie 2016, Gemeni:
În această dimineaţă relaţiile cu partenerii de afaceri par să se răcească destul de mult. Cu toate acestea, până după orele prânzului lucrurile par să fie date uitării iar voi scăpaţi de acel gust amar şi neplăcut. Simţul datoriei vă va domina întreaga zi într-o formă sau alta.

Horoscop 10 iunie 2016, Rac:
Oportunităţile sunt la tot pasul; după lupte dificile, reuşiţi să aveţi acces la informaţiile necesare pentru a vă ocupa de un proiect sau de o situaţie destul de delicată. În parteneriatele de afaceri vă descurcaţi de minune doar dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare.

Horoscop 10 iunie 2016, Leu:
Deşi vă este destul de dificil, trebuie să rămâneţi concentraţi asupra lucrurilor pe care le aveţi de rezolvat. Doar cu multă răbdare şi perseverenţă reuşiţi să treceţi peste situaţiile dificile. În schimb, pe plan sentimental lucrurile par să stea mai bine ca niciodată.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button