HOROSCOP 10 IULIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
09 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 10 IULIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

BERBEC

Visele tale pot deveni usor realitate daca incepi sa le construiesti chiar tu, cu mainile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu astepta sa-ti arate altul ce sa faci, pentru ca numai tu stii cel mai bine ce anume iti doresti. Detii toate resursele potrivite pentru ca ceea ce s-a nascut in mintea ta ca o simpla idee, de ceva vreme, sa inceapa sa prinda contur cu adevarat. Vezi cu ochii tai cum se ridica acel plan si fiecare caramida asezata la locul ei te motiveaza sa mergi si mai departe, convins ca esti pe drumul cel bun. Ai curaj sa visezi, sa faci planuri, sa lasi imaginatia sa zburde in voie, dar incepe sa si faci cate ceva din ceea ce ti se arata in vis. Sunt sanse mari ca dorinta ta sa se manifeste aievea foarte repede.

TAUR

Constiinta nu te lasa sa nu spui lucrurilor pe nume sau sa nu recunosti adevarul asa cum e. Consideri ca, pentru a te elibera de cine stie ce motive de stres, cel mai bine e sa spui adevarul fara a te mai ascunde. Te simti cu musca pe caciula in privinta unei situatii si, decat s-o tot cari dupa tine, nemaistiind cum sa inventezi scuze, cel mai bine ar fi sa faci un pas in fata si sa recunosti sincer ca ai gresit, ca regreti si ca vei repara problema cat mai corect cu putinta. A continua sa ascunzi adevarul nu e deloc in beneficiul tau, pentru ca minciuna va creste ca un bulgare de zapada pana cand nu vei mai sti de unde ai plecat. Mai bine spui acum ce te macina si te eliberezi ca prin farmec de vina.

GEMENI

Nu sta acasa intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai bune lucruri se vor petrece in afara propriului camin. Ia legatura cu cat mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile tie, pentru ca vestile vor veni in cantitati uriase, si dintre ele vei afla si informatii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale in desfasurare! Mai mult, azi poti cunoaste un om care va juca un rol cheie in multe dintre evenimentele importante din perioada urmatoare, deci iesi in lume, discuta, da telefoane, relationeaza, pentru ca suna bine!

RAC

Ai ocazia de a lua legatura cu o multime de oameni, chiar si cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile si impacarile. Adu-ti aminte de un prieten cu care poate nu te-ai inteles bine in ultimii ani si da-i un semn de viata. Nu va putea refuza un telefon cu ganduri bune si poate fi sansa voastra de a reface relatia buna de odinioara. Poate fi totodata si o zi in care se poate incheia o relatie, fiind nevoit sa-ti iei ramas bun de la cineva care a jucat un rol pana acum.

LEU

Cu o vorba buna poti linisti chiar si cele mai nervoase furtuni pentru ca nimeni nu poate rezista amabilitatii cu care tratezi tu chiar si cele mai agresive momente. Chiar daca tu insuti esti adeseori ca o furtuna, acum uimesti pe toata lumea cu calmul tau, deoarece reusesti sa gestionezi orice situatie neprevazuta cu o atitudine rezervata si linistita. De multe ori te aprinzi ca o torta si risti sa strici tot, dar de data aceasta esti ca o apa lina de nimeni tulburata.

FECIOARA

Vezi doar lucruri bune in jurul tau si aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte inalt. Lasi deoparte modestia, nesiguranta, teama de esec sau pesimismul si le inlocuiesti cu resurse pozitive perfecte pentru situatia in care esti implicat. Ai la indemana tot ce-ti trebuie pentru o reusita de proportii pe care o poti numi apogeul unor eforturi sau implinirea unui vis. Esti atat de entuziasmat de ceea ce iese din mainile tale, incat spui deja tuturor ca ai ajuns acolo unde visai, ca e maximum la care puteai spera vreodata. Felicitari, pastreaza acest tonus pentru viitoarele succese!

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies