HOROSCOP 1 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

de:
29 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 1 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

HOROSCOP 1 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VÂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP 1 MARTIE, BALANŢĂ

Sunteti foarte hotarat si reusiti sa terminati cu bine o activitate importanta, inceputa zilele trecute. Este momentul sa culegeti roadele muncii depuse in ultima vreme. Nu este exclus sa obtineti avantaje materiale si sa va afirmati in societate. Va recomandam sa fiti prudent. Acordati mai multa atentie familiei si relatiilor sentimentale!

HOROSCOP 1 MARTIE, SCORPION

In cursul diminetii primiti vestea pe care o asteptati de mult timp, in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata va reproseaza ca nu v-ati ales bine momentul pentru aceasta deplasare. Dupa o discutie aprinsa, s-ar putea sa amanati calatoria sau chiar sa renuntati.

HOROSCOP 1 MARTIE, SĂGETĂTOR

Aprecierile sefilor va pot atrage invidia colegilor. Partenerul de viata va reproseaza ca va preocupa prea mult problemele de serviciu. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu plecati urechea la barfe. Discutati pe indelete cu partenerul de viata, ca sa lamuriti toate problemele!

HOROSCOP 1 MARTIE, CAPRICORN

Increderea in propriile forte va stimuleaza spiritul de initiativa. Aveti calitati de bun organizator si se pare ca nimic nu poate sa va stea in cale. Relatiile cu partenerul de viata sunt armonioase si petreceti clipe placute in familie. Va sfatuim sa nu va supraestimati.

HOROSCOP 1 MARTIE, VĂRSĂTOR

Aveti ocazia sa faceti pasi importanti in afaceri si in societate. Dimineata aveti ocazia sa incheiati un contract avantajos. Inarmati-va cu rabdare, pentru ca rezultatele se vor vedea mai tarziu. In curand veti fi deosebit de apreciat in societate.

HOROSCOP 1 MARTIE, PEŞTI

Sefii va recunosc competenta, dar sa nu va asteptati la aprecierea colegiilor! Nu este recomandabil sa spuneti chiar tot ce ganditi! Cei din jur nu vor fi incantati. Dupa-amiaza este posibil sa plecati cu partenerul de viata intr-o vizita.

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro. 

Cookies