HOROSCOP 1 MAI 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, VINERI 1 MAI

de:
30 apr. 2015
0 Afișari
HOROSCOP 1 MAI 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, VINERI 1 MAI

Horoscop zilnic berbec Vineri 1 Mai 2015
Vă veți confrunta cu mai multe provocări în această zi, dar serenitatea și echilibrul pe care le dețineți acum vă ajută să depășiți orice, fără probleme. La nivel emoțional, dacă aveți deja un partener, acesta va fi încântat să experimenteze lucruri noi.

Horoscop zilnic taur Vineri 1 Mai 2015
Puteți avea ezitări privind unele opțiuni profesionale sau de carieră. Poate că ar trebui să aveți mai multe dovezi pentru a lua o decizie. În iubire, astrele favorizează consolidarea relațiilor. Aveți o șansă bună de a depăși complet orice afecțiune fizică.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 1 Mai 2015
Ar trebui să vă concentrați pe orice subiect economic ușor. Trebuie să acționați cu grijă și responsabilitate pentru a evita pierderi de bani sau să faceți investiții proaste. În dragoste, acceptați deciziile partenerul dvs pentru a evita orice neînțelegeri. Sănătatea dvs este echilibrată.

Horoscop zilnic rac Vineri 1 Mai 2015
Programul de lucru sau programul pentru a două zi ar putea cuprinde ceva neprevăzut. Mai întâi de toate, trebuie să gândiți situația cu calm și echilibru. În iubire, sunteți nerăbdător să va întâlniti cu cineva la care nu vă așteptați.

Horoscop zilnic leu Vineri 1 Mai 2015
Acceptați de bunăvoie o provocare care vă poate testa cunoștințele și abilitățile la locul de muncă. Sunteți dornici să excelați în activitățile dumneavoastră. În dragoste, cineva care va atrage pare mai interesat de dvs. Unele alimente ar putea cauza disconfort digestiv.

Citește mai mult pe bewoman.ro.

Cookies