HOROSCOP 1 IUNIE 2016. PREVIZIUNI ZODII FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
31 mai 2016
0 Afișari
HOROSCOP 1 IUNIE 2016. PREVIZIUNI ZODII FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Balanta

Nu poti trece usor la etapa urmatoare a unei actiuni ce parea sa evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obliga sa-ti aduni fortele mai atent si sa actionezi cu indrazneala si ambitie. Nu astepta sa se rezolve de la sine, ci pune umarul concret pentru ca lucrurile sa revina pe linia normala de evolutie. Detii toate resursele pentru a depasi acest impas: curaj, tarie de caracter, energie din belsug, dar mai ai nevoie si de un dram de noroc care sa te sustina pe parcurs.

Scorpion

Esti pus in situatia delicata de a alege intre placere si datorie. Ai in fata doua directii: una incepe cu trebuie, cealalta cu mi-ar placea sa… Ce sa alegi in situatia de fata? Inima iti transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar in cele din urma argumentele rationale si pragmatice vor cantari mai mult. Acum nu conteaza ce doreste sufletul tau, ci ceea ce trebuie sa faci in situatia data, ca atare asuma-ti raspunderea.

Sagetator

Te indoiesti de sansele de succes ale unui proiect la care iti aduci si tu contributia, si daca nimic nu te atrage sa-l duci mai departe, e si normal ca roadele sa nu mai apara. E posibil sa fi obosit un pic, esti mai dezinteresat si plictisit, ca atare poate ar fi bine sa iei o scurta pauza si sa continui dupa ce iti mai incarci un pic bateriile. Da, poate acum nimic nu mai evolueaza in directia dorita, e si normal sa ajungi si intr-o zona terna in care nu se mai intampla nimic, dar nu abandona increderea in reusita finala. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu maine, dar esti pe drumul potrivit catre un succes deplin. Rabdare deci!

Capricorn

Legea poate interveni destul de intransigent in planurile tale si nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsita, iar azi esti si tu vizat de o astfel de sanctiune. Ca o meriti sau nu, ti-o asumi, pentru ca nu ai argumente puternice nici pentru a te apara, nici pentru a evita acest moment critic. Daca esti vinovat de ceva, fii sigur ca faptele tale vor iesi la iveala si nu vor ramane fara urmari, dar mai ai timp sa repari repede situatia!

Varsator

Esti mai puternic decat crezi, chiar daca cineva din jurul tau incearca sa te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperand ca asa se va impune. Cu siguranta ai un as in maneca de care vei sti sa te folosesti la momentul cel mai potrivit fara a apela catusi de putin la autoritate, agresivitate sau nervi, asa cum fac ceilalti. Ba chiar o astfel de confruntare de forte, cu oameni care ti se cred superiori, este o provocare excelenta pentru tine ca sa arati ce poti si sa-i invingi prin mijloace cinstite.

Pesti

Esti pus pe sotii, cu gandul la distractie, la joaca. Te comporti ca un copil, poate si datorita prezentei celor mici in anturajul tau. Te distrezi alaturi de ei de parca ati fi de-o varsta, dar iti dai seama ca si copilul din tine mai cere uneori sa fie lasat sa se manifeste in voie. Nu e rau sa te simti liber sa faci ce vrei, pentru ca animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atat de vesela si de energica, incat toata lumea se va implica trup si suflet intr-o activitate care se potriveste perfect acestei stari de buna dispozitie.

Citeşte continuarea pe teotrandafir.com.

Cookies