HOROSCOP 1 IUNIE 2016. Horoscopul de MIERCURI, 1 IUNIE, pentru Berbec, Taur, Rac, Leu

de:
31 mai 2016
2 Afișari
HOROSCOP 1 IUNIE 2016. Horoscopul de MIERCURI, 1 IUNIE, pentru Berbec, Taur, Rac, Leu

HOROSCOP 1 IUNIE 2016. Horoscopul de MIERCURI, 1 IUNIE, pentru Berbec, Taur, Rac, Leu:

Horoscop 1 iunie 2016, Berbec:
Relaţia cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit astăzi şi asta din cauza unor circumstanţe ce nu ţin de voi; astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să încercaţi să rezolvaţi această situaţie cu multă diplomaţie. Pe plan sentimental, trebuie să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.

Horoscop 1 iunie 2016, Taur:
Ziua de miercuri vine cu numeroase sarcini de rezolvat; vă este destul de dificil să vă ocupaţi de toate însă faceţi tot posibilul să nu rămâneţi cu sarcinile în urmă. Relaţia cu şefii se îmbunătăţeşte extrem de mult după o discuţie sinceră şi matură. Seara este doar pentru relaxare.

Horoscop 1 iunie 2016, Gemeni:
Astăzi nu reuşiţi să comunicaţi suficient de bine cu oamenii din jurul vostru; este posibil să fiţi influenţaţi de aceştia şi chiar să luaţi câteva decizii nu tocmai potrivite pentru voi. Astrele vă recomandă, pe cât posibil, să încercaţi să evitaţi întâlnirile importante sau măcar să le amânaţi pentru a doua parte a zilei, când lucrurile vor reveni la normal.

Horoscop 1 iunie 2016, Rac:
A treia zi a săptămânii pare să fie una destul de obişnuită la locul de muncă; vă ocupaţi de sarcinile voastre fără nicio problemă. Spre seară, partenerul de cuplu vă dă o veste frumoasă care vă va face să fiţi şi mai mândri de el şi de ce a realizat până acum.

Horoscop 1 iunie 2016, Leu:
Astăzi primiţi o ofertă extrem de importantă pe plan profesional; această colaborare sună destul de bine, însă vă va lua foarte mult timp şi vă va determina să vă mutaţi atenţia de la planurile voastre. Nu luaţi o decizie finală imediat, analizaţi cu multă atenţie situaţia.

Citeste restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies