HOROSCOP 1 DECEMBRIE 2016, JOI ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
30 nov. 2016
2 Afișari
HOROSCOP 1 DECEMBRIE 2016, JOI ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Ai o suma ceva mai mare la dispozitie si te gandesti daca e momentul bun pentru o investitie majora. Daca tu consideri ca toate platile curente sunt la zi si nu ai nici un dezechilibru in buget, da, momentul e ideal sa investesti suma mai mare de bani intr-o directie atat de importanta.

Dar inainte de a semna vreun contract sau de a bate palma pentru o afacere, vorbeste si cu partenerul tau de viata sau cu un expert financiar, pentru ca sfaturile care vin de la altii privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva decat tine.

Taur

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi.

Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.

Gemeni

Nu te grabi sa pornesti intr-o directie noua fara o analiza obiectiva a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun sa stai si sa chibzuiesti profund asupra sensului de mers, pentru ca rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul in care iei startul.

Daca ai la purtator elan, energie pozitiva, entuziasm si incredere in scopul pe care vrei sa-l atingi, ritmul de evolutie va fi unul bun, de aceea trebuie sa incepi doar in momentul in care simti ca toate sunt la cote maxime.

Rac

Nu esti cea mai placuta companie astazi. Ai dori ca ceilalti sa te rasfete in gesturi de prietenie si in cuvinte de incurajare, pentru ca treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tau pare impovarat de temeri si griji, dar norocul tau de azi este exact sansa de a iesi din mediul incarcat negativ.

Ca atare pleaca oriunde vezi cu ochii: o calatorie, o plimbare, o iesire in locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru ca asa poti uita, pentru cateva ore, de framantarile tale. Nu inseamna ca se rezolva, dar te mai poti relaxa si tu un pic!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.

Cookies