Hornbach ar putea deschide un nou magazin în Bucureşti

de:
20 iun. 2012
17 Afișari
Hornbach ar putea deschide un nou magazin în Bucureşti

Retailer-ul de bricolaj Hornbach ar putea deschide, în maximum cinci ani, un nou magazin, în estul Capitalei. Anunţul a fost făcut, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, cu prilejul aniversării a cinci ani de la deschiderea primului magazin Hornbach din România. Noua unitate comercială din Capitală, ce ar putea fi deschisă în maximum cinci ani, după cum a precizat Dan Bădescu, directorul de expansiune al companiei, va avea, ca şi celelalte magazine Hornbach, o suprafaţă de peste 22.000 de metri pătraţi şi va pune la dispoziţia clienţilor circa 120.000 de articole de bricolaj diferite.

Dan Bădescu a anunţat că în vara acestui an vor inaugura un nou magazin Hornbach în Timişoara şi a precizat că retailer-ul intenţionează să mai deschidă, pe termen mediu, magazine în oraşe mari, cu peste 300.000 de locuitori, precum Cluj, Constanţa, Iaşi, Craiova, dar şi unul în estul Capitalei, zonă care nu este deservită de niciun mare retailer de bircolaj. ”Începând cu 2007, anul intrării Hornbach pe piaţa românească, am investit 145 de milioane de euro în cinci magazine şi în construirea sediului central. Planurile noastre depind de evoluţia economică a ţării. Nu vom forţa deschiderile. Când vom găsi o locaţie bună vom investi într-un nou magazin”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, directorul general al Hornbach România.

După Hornbach Berceni, primul magazin al retailer-ului german şi cea mai performantă unitate, în privinţa vânzărilor, compania a mai deschis, în 2008, un magazin în cartierul Militari, în 2009 a inaugurat o unitate comercială în Braşov, urmată de Hornbach Baloteşti, care s-a deschis în 2010.

Retailer-ul a mai anunţat că, pe tot parcursul lunii iunie, va organiza, în toate magazinele din Bucureşti şi Braşov, demonstraţii şi concursuri pentru clienţi, cu ocazia aniversării a cinci ani de prezenţă pe piaţa locală. Pe 23 iunie, în toate magazinele vor fi organizate mai multe evenimente speciale, cu muzică, mâncare şi băutură pentru adulţi şi ateliere de olărit pentru copii. Cei mici vor primi şi bilete gratuite la Grădina Zoologică din Bucureşti, a precizat Ronela Gherasim, directorul de marketing al Hornbach România.

„În acest moment, ne implicăm în reamenajarea unor amplasamente pentru animale în cadrul Grădinii Zoologice din Bucureşti, urmând să continuăm această acţiune pe termen lung. Veveriţele de la Zoo Băneasa vor fi primele animale care vor avea un amplasament modernizat complet”, a mai spus Ronela Gherasim.

Cookies