ȘTIRI

Hormonul de creștere uman VS steroizi (P)

In jurul subiectului privitor la steroizi au fost lansate de-a lungul anilor o multime de pareri. Bine de stiut, inainte de a apela la o astfel de metoda de dezvoltare musculara si a caracteristicilor masculine, oamenii ar trebui sa se consulte cu specialistii in legatura cu pericolele si avantajele pe care le au steroizii asupra consumatorilor.

Cand vine vorba despre steroizi, termenul se refera atat la hormoni, cat si la vitamine si au la baza patru inele de carbon. Hormonii steroidieni sunt de doua feluri si au efecte diferite asupra organismului: corticosteroizi si steroizi anabolizanti.

In timp ce corticosteroizii sunt utilizati in medicina pentru tratarea alergiilor si a bolilor grave, precum cancer sau leucemie, steroizii anabolizanti sunt recomandati culturistilor pentru a-si atinge obiectivele care privesc dezvoltarea corporala si a capacitatilor din activitatea sportiva de performanta.

Important despre steroizii anabolizanti!

Testosteronul este hormonul masculin sexual care are rolul de a mentine caracteristicile masculine la un nivel optim. Testosteronul asigura un libido crescut la barbati, dezvolta masa musculara si le asigura culturistilor stimularea capacitatii fizice in timpul antrenamentelor. Acesti steroizi anabolizanti asigura efectele mentionate, aducand organismului in mod sintetic nivelul optim de testosteron.

Steroizii cresc nivelul de testosteron din corp, ceea ce maximizeaza rezistenta si dezvolta masa musculara mult mai eficient decat in mod natural.
Steroizi pastile vs steroizi injectabili

Exista doua metode prin care sportivii de performanta isi pot administra doza recomandata de steroizi – injectabil si oral. Steroizi-Pret.ro.ro recomanda administrarea stricta a dozei recomandate de specialisti, fara depasirea acesteia: in caz contrar, sportivii se pot confrunta cu efecte secundare nedorite, ce afecteaza organismul in mod ireversibil.

Sportivii la inceput de cariera ar trebui sa caute in magazinele ce comercializeaza steroizi, doar produse originale si sa aleaga steroizi pastile de vanzare. Mai tarziu, dupa aproximativ un an de performante inregistrate, comprimatele poate fi combinate cu solutii injectabile.

Diferenta dintre hormonul de crestere uman si steroizi

Steroizii anabolizanti si hormonii umani actioneaza diferit asupra organismului. Hormonul uman este produs in mod natural in corp si are rolul de a reproduce celule, precum si de a asigura buna functionare a creierului si enzimelor. In acelasi timp, steroizii au rolul de a dezvolta trasaturile masculine, de a dezvolta forta sportivilor de performant si de a accelera cresterea masei musculare.

Cei care isi doresc sa cumpere astfel de steroizi, sub forma de comprimate sau solutii injectabile ar trebui sa ia in considerare mediul online. Piata steroizilor dedicati sportivilor de performanta s-a dezvoltat online, acestia avand la dispozitie o oferta variata de produse. Este important sa aleaga doar comercianti care ofera produse originale, de la producatori care pun accent pe o inalta calitate.

In functie de tipul de steroizi ales, se stabileste impreuna cu un specialist ciclul de utilizare. Doza recomandata de medic nu se depaseste in niciun caz, aceasta practica aducand cu sine efecte adverse nocive pentru organe. Doza se stabileste avand in vedere urmatoarele caracteristici:

  • tipul de steroizi;

  • scopul urmarit: scadere in greutate sau dezvoltarea/definirea masei musculare;

  • masa musculara a sportivului de dinaintea administrarii si nevoile organismului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button