Horia Tomescu: Patru locuri de joacă din Parcul Circului s-au redeschis. Au fost reparate echipamente și refăcut stratul de tartan

27 apr. 2023
144 Afișari
Horia Tomescu: Patru locuri de joacă din Parcul Circului s-au redeschis. Au fost reparate echipamente și refăcut stratul de tartan
Horia Tomescu: Patru locuri de joacă din Parcul Circului s-au redeschis. Au fost reparate echipamente și refăcut stratul de tartan | Sursă foto: Facebook-Horia Tomescu

Viceprimarul General al Municipiului București a anunțat că patru locuri de joacă pentru copii aflate în Parcul Circului din Capitală au fost redeschise. În acestea au fost efectuate lucrări de reabilitate și de modernizare.

Au fost redeschise 4 locuri de joacă din Parcul Circului

Locurile de joacă din parcurile Capitalei sunt de multe ori murdare, cu aparate rupte și învechite. Din această cauză pot reprezenta un pericol pentru cei mici lăsați să se joace în ele.

Recent, Primăria Municipiului București a efectuat lucrări de reabilitare pentru patru locuri de joacă aflate în Parcul Circului de Stat. Joi, 27 aprilie 2023, viceprimarul Horia Tomescu a anunțat că aceste locuri de joacă au fost redeschise.

Astăzi au fost redeschise cele 4 locuri de joacă din Parcul Circul de Stat. Au fost reparate toate echipamentele de joacă deteriorate și am refăcut stratul de tartan în suprafață de 2710 mp, a declarat viceprimarul general al Municipiului București.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât au costat reparațiile locurilor de joacă

Reparațiile pentru cele patru locurile de joacă aflate în Parcul Cricului din Capitală au costat aproximativ 1,8 milioane de lei. În cel mai scurt timp, vor fi continuate investițiile pentru repararea celorlalte locuri de joacă aflate în parcurile administrate de Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB).

În anul 2023 o să reparam cele 14 locuri de joacă pe care am promis că o să le facem și simultan am demarat procedurile de achiziții pentru alte zeci de locuri de joacă pe care le vom înlocui integral. Acestea, pe lângă celelalte lucrări de reparații și investiții deja demarare în principalele parcuri bucureștene, reprezintă angajamentul nostru pentru parcuri mai prietenoase cu copiii, declara Horia Tomescu la începutul anului.

Locurile de joacă au fost reparate astfel încât cei mici să se afle în deplină siguranță atunci când vin cu părinții să se joace și să petreacă timp în aer liber.

Cookies