Horaţiu Mălăele a deschis Stufstock 2011

de:
22 aug. 2011
0 Afișari
Horaţiu Mălăele a deschis Stufstock 2011

„Sunt un orb” s-a născut din dorinţa actorului de a împărtăşi cu publicul un ansamblu de poezii îndrăgite de el din copilărie până la maturitate, scrise de către Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet şi Adrian Păunescu. Muzica este compusă de Enea Dabija, iar intervenţiile muzicale îi aparţin Mihaelei Măcelaru.

„De poeţii pe care îi recit în acest spectacol mă leagă bucuria de a-i fi cunoscut, pe unii personal, pe alţii din cărţile bibliotecilor mele. Cu unii dintre ei am legat chiar şi o prietenie, cum este Emil Brumaru. Şi cu Nichita Stănescu am fost un bun prieten în copilăria mea teatrală şi în maturitatea lui artistică.”, declară actorul.

Un spectacol complex, cu mult umor şi replici inteligente, un amalgam de sentimente şi stări sufleteşti, care surprinde de fiecare dată.

Tot aseară curtea “La Frontiera” şi-a ridicat bariera pentru Filmstock, cinefilii s-au bucurat de retrospectiva IIFF.

Proiecţiile  “The Runaways”, “ Idioma impossibile”,  “Street days”, “Blacks”,“Tom Atkin’s blues” au ţinut publicul in treaz  până la răsărit.

Pasionaţii de fotografie au avut parte de workshopuri, lecţii, vernisaj şi practică cu tema „fotografie de noapte”.

Stufstock Rockarte continuă seria evenimentelelor săptămâna aceasta cu film, teatru, forografie şi muzică.

Pe 26 si 27 august pe scena mare a festivalului vor urca Iris, Alternosfera, Byron, OCS, Travka, Nişte Băieţi, White Walls, East Roots, The dAdA,  Blue Pulse, Up to Eleven şi Krepuskul.

Preţul unui abonament pe toată perioada festivalului, 21-27 august, care asigură intrarea la teatru, film şi muzică este de 90 de lei.

De duminică până miercuri intrarea la teatru si film este de 6 lei.

Preţul unui bilet pentru ultimele două zile ale festivalului este de 25 de lei/zi.

Cookies