Hop! Și-a stat tot traficul din centrul Bucureștiului. Un șofer și-a lăsat mașina în Pasajul Unirii și a plecat pe jos. Nu se știe care a fost problema

20 ian. 2023
888 Afișari
Hop! Și-a stat tot traficul din centrul Bucureștiului. Un șofer și-a lăsat mașina în Pasajul Unirii și a plecat pe jos. Nu se știe care a fost problema
Hop! Și-a stat tot traficul din centrul Bucureștiului. Un șofer și-a lăsat mașina în Pasajul Unirii și a plecat pe jos. Nu se știe care a fost problema | Sursă foto: Captură TikTok-Daniel Băluță

Un bucureștean a blocat circulația în Pasajul Unirii după ce a lăsat mașina parcată în mijlocul tunelului. Bărbatul s-a dat jos din vehicul și a plecat mai departe, pe jos.

Un șofer și-a lăsat mașina în Pasajul Unirii și a plecat pe jos

Primarul Daniel Băluță a postat pe TikTok o filmare de pe camerele de supraveghere aflate în Pasajul Unirii.

În videoclip se poate observa cum un bărbat oprește mașina pe prima bandă, coboară de la volan, ia ceva din vehicul, blochează ușile și pleacă. Incidentul a avut loc în jurul orei 8:40, după cum se poate vedea pe înregistrare.

Nu se știe exact care este motivul pentru care bărbatul a decis să abandoneze mașina în mijlocului unuia dintre cele mai circulate pasaje din București.

Cu toate astea, conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, mașina ar fi rămas în pană.

Mașină rămasă în pană în Pasajul Unirii, sens spre Universitate. Sunt și 2 mașini de politie lângă ea. Grija mare sunt pe prima bandă, a transmis un participant la trafic.

Iată clipul postat de către edilul din Sectorul 4:

@primardanielbaluta Mersul pe jos face piciorul frumos #pasajunirii ♬ Oh No – Kreepa

Bucureștenii s-au amuzat pe seama situație

Oamenii ce au văzut filmarea postată pe TikTok s-au amuzat pe seama șoferului care a decis să lase mașina în mijlocul drumul la o oră de vârf, când traficul din centrul orașului este extrem de aglomerat.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de bucureșteni:

  • „A băgat benzină de 30 lei😂”,
  • „Cred că este scumpă parcarea acolo”,
  • „I-a fost frică că atinge tavanul😁”,
  • „De când a fost reabilitat pasajul ăla numai tâmpenii se întâmplă”.

Mare parte dintre utilizatorii platformei s-au amuzat de situație. Cu toate astea, au existat și persoane care au empatizat cu șoferul, amintind că în Pasajul Unirii nu este semnal la telefon și spunând că, cel mai probabil, mașina s-a defectat, iar șoferul a plecat pentru a suna după ajutor.

  • „O fi rămas fără benzină.”
  • „Nu avea semnal în pasaj să sune la platformă.” (La acest comentariu, un alt utilizator a ridicat următoarea întrebare: „Și suna cu punga?”)
Cookies