BAZAR

Hooverphonic vin la Fratelli Studios

Trioul belgian revine în România în această vară, în formula Alex Callier, Raymond Geerts şi Noémie Wolfs, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al lor, „The Night Before”.

Muzica Hooverphonic refuză oricare încadrare. Trupa şi-a extins repede stilul spre punctul în care nu mai poate fi inclusă în niciun gen muzical. De la trip-hop-ul de pe albumul ei de debut, „New Stereophonic Sound Spectacular” (1996), la fusion-ul electro de pe „Blue Wonder Power Mil” (1998) sau la aranjamentele acustice de pe „The Magnificent Tree” (2000), sound-ul trupei este într-o continuă evoluţie. Hituri precum „Eden”, „Mad About You”, „2 Wicky”, „Vinegar and Salt” sau coverul după „Shake The Disease” al celor de la Depeche Mode au rulat intens la posturile de radio şi televiziunile muzicale româneşti. Combinaţia aranjamentelor la chitară cu elemente new-wave şi synth-pop restructurate cu ajutorul calculatorului au drept rezultat single-uri de o frumuseţe seducătoare, ce dau dependenţă.

Biletele, la preţul de 110 lei (în ring) sau 180 de lei (pe podium, cu loc la masă) pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi prin intermediul site-ului www.eventim.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button