Hooked, Burn şi Burton

de:
03 nov. 2010
0 afișări
Hooked, Burn şi Burton

Tipii de la Pirate Movie Production adoră să facă filme mişto cu şi despre snowboarding. Adică, numai asta fac. Şi chiar sunt cei mai tari la aşa ceva în Europa (Snowboarder MBM le-a dat de două ori consecutiv titlul de European Movie of the Year). Acum, băieţii au ridicat iar pânzele negre, pe care de data asta flutură şi o flacăra roşie, pentru că filmul e făcut în colaborare cu Burn, şi acostează comunitatea de snowboarderi cu „Hooked”. Din distribuţie fac parte, ca de fiecare dată, unii dintre cei mai tari snowboarderi din lume, iar experienţa câştigată de Piraţi cu „Shoot your friends”, Pirate Radio” sau „Boardbagged” fac din „Hooked” un must-see pentru orice rider care se respectă.

Dar până să vezi „Hooked”, Burn mai are un filmuleţ pentru tine. Este vorba de scurt-dar-intensul metraj de prezentare al echipei Burn, în care joacă Mihail „Bobo” Gherghelah – skate & snowboad, Tudor „Tudorel” Cristea – snowboard & moto, Demian „Barni” Barnabas – BMX, George Bărbulescu – skate şi Kinda Geza – snowboard şi downhill, plus team managerul Ciprian „Popo” Popescu – snowboard şi downhill. Împreună, reprezintă prima echipă de action sports din România care îmbină de minune plăcutul cu utilul. Adică se dau şi iau şi bani gheaţă (că tot vorbim de snowboard), ca salariu, pentru asta. Iar pe lângă banii câştigaţi astfel, cei şase sunt decişi să câştige şi tot ce se poate câştiga în materie de sporturi extreme şi, în primul rând, admiraţia ta.

Iar pe lângă „Hooked”, în lobby-ul cinematografului musafirii sunt întâmpinaţi de Surmont Store şi Burton cu noile colecţii de echipament de iarnă 2011, goodies, freebies şi cine mai ştie ce altceva!

Piraţi în sus, piraţi în jos, dar la intrare nu te prăduieşte nimeni, ba dimpotrivă, intrarea este liberă, dar în limita locurilor disponibile!

Deci ai reţinut. Joi, 4 noiembrie, de la ora 21.00, la Cinema Pro. „3 in 1: Hooked, Burn şi Burton”.

Cookies