ȘTIRI

Holograf şi-a amânat concertele din Capitală. Dan Bittman, operat de urgență

Potrivit comunicatului, această decizie a fost luată în urma unor probleme de sănătate ale solistului trupei, Dan Bittman, probleme care au fost rezolvate. Perioada de refacere este însă mai mare decât timpul rămas până la concerte.

Dan a avut o problemă medicală. Toţi am rămas puţin surprinşi. N-a fost nimic grav, dar a trebuit să aibă loc o intervenţie chirurgicală, miercuri, la Viena. Vrem să vă spunem că marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte”, au mărturisit cei doi membri Holograf.„Până la urmă, decizia a aparţinut grupului împotriva solistului”, au anunţat, râzând, Edi Petroşel şi Mugurel Vrabete, în premieră, la emisiunea „Deşteptarea” de la Europa Fm, realizată de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Concertele vor fi reprogramate pentru începutul anului viitor, urmând ca zilele stabilite să fie anunţate în curând, potrivit unui comunicat remis Mediafax de MediaPro Music. 

Decizia de a amâna concertele a fost luată în urma unor probleme de sănătate ale solistului trupei, Dan Bittman. Acestea au fost între timp rezolvate, însă perioada de refacere a solistului este mai mare decât timpul rămas până la concerte.

Celelalte proiecte în care trupa este implicată în prezent se vor desfăşura conform planurilor stabilite, Holograf pregătind intens lansarea următorului single extras de pe albumul „Love Affair”.

„Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna”, a declarat Dan Bittman.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button