Holograf a lansat un nou videoclip împreună cu Antonia. VIDEO

de:
25 feb. 2014
0 Afișari
Holograf a lansat un nou videoclip împreună cu Antonia. VIDEO

stăzi, Dan Bittman și colegii săi au lansat videoclipul piesei „Întoarce-te acasă”, în colaborare cu frumoasa artistă. Melodia este una de dragoste, așa cum trupa și-a obișnuit fanii în cei 35 de ani de carieră. Antonia a purtat în videoclipul alb-negru o rochie neagră extrem de senzuală, prin care i se vedea lenjeria intimă, iar fanii sunt extrem de încântați de această colaborare, chiar dacă videoclipul a fost lansat doar de aproape două ore.

„E foarte uşor de lucrat cu Antonia. Este o artistă completă, munceşte foarte mult, e serioasă”, spunea Dan Bittman, despre cântăreață acum câteva zile. Edi Petroşel a fost cu ideea acestei colaborări, iar piesa a fost schimbată pentru a i se potrivi Antoniei, iar ea s-a bucurat când a aflat şi le-a spus că îi place foarte mult.

„Eram în maşină, în decembrie, şi ascultam piesa «Întoarce-te acasă», în timp ce mergeam la o întâlnire cu colegii mei. Era pentru prima dată când noi nu promovam piesa numărul 7 de pe albumul «Love Affair», lansat în 2012. Am ascultat-o de 3-4 ori şi îmi plăcea foarte mult. Nu e păcat să o lăsăm să moară? M-am gândit să facem piesa fresh şi mi-am închipuit vocea şi imaginea Antoniei. Când am ajuns la întâlnire, le-am spus colegilor ideea şi au fost de acord”, a declarat Edi Petroșel pentru Spynews.

Cookies