Hollywood Vampires vine în România. Mesajul lui Alice Cooper pentru fanii bucureşteni VIDEO

de:
16 mai 2016
0 Afișari
Hollywood Vampires vine în România. Mesajul lui Alice Cooper pentru fanii bucureşteni VIDEO

În aşteptarea super concertului Hollywood Vampires, Alice Cooper a transmis un mesaj către publicul din România.

 

Artist de excepţie, cu o contribuţie majoră în istoria rock-ului, Alice Cooper este creditat pentru inventarea shock rock-ului, caracterizat prin elemente vizuale de impact, inspirate din universul vodevil.

Alice Cooper este şi cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson. Alice Cooper este şi cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

În urmă cu 3 ani, Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp si Joe Perry, s-au întâlnit şi au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veşnic graţie moştenirii culturale şi muzicale pe care au lăsat-o. În deschidere, vom avea parte de un show inedit, special pregătit pentru această ocazie, al formaţiei Robin and the Backstabbbers. Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei. 

Cookies